Easter.

Påsken närmar sig!! Jag gick av mitt jobbpass kl 16.00 igår & är nu ledig i 1 hel vecka!! Det ska bli så jäkla GÖTT! Även om det är bra att jobba på för pengarnas skull så måste man faktiskt få vara lite ledig emellanåt, jag blev ledig en hel vecka nu tackvare ett byte med en jobbarkompis som behövde vara ledig förra veckan, så jag har redan jobbat in skärtorsdag (som jag skulle jobbat) så nu kan jag bara njuta av ledigheten!
 
Påbörjade ledigheten med SOVMORGON. Vaknade typ 10.00 & åt en lång frukost! Jag hann tvätta mina sminkborstar, färga ögonbryn+fransar innan jag skulle möta upp jennifer kl14.00, vi tog en promenad bort till Ö&B & Willys sen gick vi hem & jag gjorde pastalunch & bjöd på en köpp kaffe, Jennifer stannade ett par timmar, sen när hon gick hem så målade jag naglarna rosaröda med vita "dotts" - läckert!
 
Imorn väntar kaffebesök, Elone ska komma hit & jag funderar på att baka lite hallonmuffins!
 
 
Påsken ska firas med familj/släkt, på lördag ska jag först vara hos min familj & ska få träffa lilla Alfred igen! <3 Som jag längtat! Hos mamma äter vi påsklunch ihop, sen på em/kväll åker jag & Tobias till dalsland för att fira med hans familj&släkt! Sover över där tills på måndag så det ska bli riktigt trevligt.
 
 
 
...Btw, så läste jag om ett tips för dina ögonfransar - det bildas ju ibland klumpar när man drar på mascara, men jag iaf, pudrar ju först hela ansiktet för att sedan ta på resten & avsluta med mascara, men det fastnar ju puder på fransarna som gör att det kan bli klumpigt när du drar på mascaran, fukta då fingrarna med lite vatten och "dra" med fingrarna på fransarna så du får bort pudret, sedan sätter du på mascara & voila! Så ska det inte bli klumpigt & fult! Bra va? Dock så kan det ju redan finnas lite klumpar i din mascara, men när du väl köper en ny så kan man ju använda sig av tipset för att det inte ska bli klumpigt...
 
 
Nu ska jag ta fram lite rostbröd så det får tina tills Tobias kommer hem från garaget, tänkte vi skulle göra lite varmamackor ikväll i ugnen med skinka & ananas! Mumsigt.....
 
 
Kikade in på GinaTricots hemsida & såg ett par skitsnygga ballerinas som jag bara måste ha! :D
 
 
Snygga va?!
 
 
Mina "dotts" , första gången jag provade detta, blev ganska sött tycker jag!
 
 
 

Ny vecka.

Jaha då satt man på jobbet igen ;-) Idag är jag tröttare än vanligt eftersom jag så klokt bestämt mig för att jobba extra igår kväll/natt när jag sen imorse började 9.00 igen = ingen bra sömn.. Men men, är i alla fall ledig nu tills på torsdag, har bara ett möte på onsdag förmiddag men det går fort så jag föredrar att se mig som ledig ;-) & på torsdag ska jag tillbaka till lödöse & jobba kväll! <3 Loveit.

Slutar kl 18.00 idag så sista tiden går bra segt men ska sätta mig & äta min lunch nu så tar jag igen lite energi där... Ikväll blir det Zumba igen! Åkte ju på förkylning förra veckan som gjorde att jag missade zumban i fredags, men det är bara att blicka framåt igen & hoppas på att man nu håller sig frisk ett bra tag framöver! Har bokat mig på bodypump imorgon också så det känns jäkligt skönt!

Ser fram emot en del denna veckan förutom min ledighet, nämligen;
- onsdag, träffa Jennifer
- fredag, kolla på hus! & på kvällen efter zumban så har jag bjudit hem Jennifer på tacomys! Tobias är ute med jobbet så det passar perfekt att få vara i lugn & ro med lite tjejsnack ;-) hehe.
Helgen blir jobb men också kalas för svägerskan som fyller 23år!

& veckan efter denna är det påsk!! Är långledig från och med onsdagen till och med tisdagen veckan efter! Så skönt. Påsken firas med familjemiddag på påskafton & sen på eftermiddag/kväll åker vi till Dalsland & firar med Tobias familj & släkt! Sover över tills på måndagen så det ska bli riktigt skönt & avkopplande :-)

Hälsade på hos min systerson Alfred i lördags förresten! Det va mysigt att pyssla om honom lite, bytte blöja osv! Sen blev det lite bebisgos när han inte skulle äta då vilket han gjorde med jämna mellanrum!;-) Hehe. Sötaste Alfred! Ska bli ett nöje att få se dig växa upp :-)