Last night and goodtimes

Huuga.. Är lite smårisig efter gårdagen spelning på O'learys. Tobias vänner som spelar i bandet Revaged! Jätteduktiga & superroliga pojkar! Vi fick följa med backstage för att både för- och efterfesta med dem! Mycket roligt. Min vän Emma var med oss vilket också var väldigt kul! Satt hemma hos oss och fördrinkade lite bubbel och åt hemmalagad pizza! Mums.

På O'learys beställde jag in 2 strawberrydaiquiri till oss! Så goda så man skulle kunna dricka hur många som helst!Nicklas & Robin igår!


Nu är det inte långt kvar tills vi åker till Fuerteventura! Måste göra beställning på taxfreen i dagarna. Känns otroligt härligt att få komma bort från det ruggiga vädret i Sverige. Hela min familj + respektive åker! Så härligt. 


Ikväll skall vi nog över till våra goda vänner Emma & Mijo + lilla Vilma! Ska bli skoj! Sen väntar massa jultrevligheter i kommande veckan! Jag jobbar inte en enda dag jul eller nyår! Jag unnar mig själv lite ledigt. Pengarna är ganska oviktiga, känns viktigare att tillbringa tiden med sin familj! Vi har ju inte det dåligt ekonomiskt på nåt sätt så då känner jag att det känns som ett bra beslut! <3 


Förra årets gran hemma hos mamma!


Fredagsfeeling

Fredag idag, helgkänslan är nog en av de bästa känslorna! Ikväll blir det Idolfinal & någonting att äta, har inte bestämt vad! Ska bli skönt att lägga böckerna åt sidan några dagar... Imorgon ska vi till Dalsland, till Tobias morfar. Där är det så skönt att spendera tiden för man är så onåbar eftersom telefonerna inte fungerar där ;-) Kvalitetstid utan dess like! Längtar efter den varma goa bastun & att umgås med en del av T:s familj & släkt. 

Nu sitter jag i skolan & dricker upp mitt kaffe innan jag cyklar hemåt. Kan ibland inte förstå att jag går här, på högskolan. Jag har klarat mina första kurser och snart är första läsperioden slut. 3 kvar efter detta, tiden går så fort.. 

Kämpigt är det ibland, både i skolan och med annat. I dessa tider får man tänka tillbaka på alla fantastiska människor man har runtomkring sig, jag har en kärleksfull familj, världens underbaraste sambo och de finaste av vänner <3 Då är det lättare att kämpa sig igenom svåra tider, när man vet vad man har att luta sig emot. Jag är tacksam för er <3

Nä, nu hemgång & planering av kvällens middag! :-) Trevlig fredag!