Happeeeh!

clap along if you feel like a room without a roof.... ;-)

Har jobbat mina två dagspass nu i helgen & är ledig i två dagar innan skolan startar igen! Känns både kul & tråkigt ;-) Nej men mest för att förra året var ganska tufft så hoppas jag att andra året skall kännas bättre! Kurserna jag skall läsa nu är logistik & distribution samt personalekonomi, intressant!

Imorn måndag är en tråkig dag för många men ej för mej! Jag ska sova ut & äta en lång frukost för sedan vid lunchtid har jag bokat mig på halvkroppsmassage och en ansiktsbehandling! Ser fram emot detta mucho! :-)

Ikväll ska vi nog unna oss nåt gött att smaska på sen ska jag ta mig ett glas rött för firandet av att jobbhelgen är gjord.

ciao!

Addicted.

Mitt största ha-begär just nu är mer av serien revenge! Kan.inte.sluta.titta! Det var min vän Emma som tipsade om denna fantastiska serie. I början var den lite seg... Men nu kan jag bara inte sluta titta!
 
Nåja idag är det fredag!
Kvällens meny består av; Entrecote med potatisgratäng och chilibearnaise samt stekta sparrisar. Till detta ett rött torres vin, smaskens! God mat är livets lyx och vi unnar oss det gärna och ofta!
 
Säg den lycka som varar... Imorgon går jag på ett monsterpass på jobbet då jag tackat ja till både morgon och kvällspasset, vilket innebär att jag börjar 06.30 & slutar 00.45. Men det skall jag allt överleva... För söndagen & veckan som kommer består endast av ett jobbpass medans de andra dagarna fylls av träffa-vänner-tider - 2 Emmor & en fanny samt en helkväll med syrran & kolla på The sounds, kommer bli awsome!