Tomtar i fönstren

Nu börjar det ordna upp sej med humöret. Jobbat helgen & har varit grymt övertrött och haft sömnlösa stunder, MEN.. Detta var sista hela helgen jag jobbar tills jul. Känns U N D E R B A R T =) Sen börjar väl mitt schema sakta men säkert om & om igen efter nyår. Så nu nästa helg, så jobbar jag bara på söndag 18 - 00.30, Hur skönt som helst!! Helgen efter det är det JULBORD - Awsome!!

Igår fick jag äntligen upp lite julgardiner, dukar, stjärnor & stakar. Några fina mysiga tomtar pryder fönsterbrädan och juleljus lyser upp i mörkret. Har min käre sambo att tacka för tålamodet med mig & mitt julpyntande. Han vart allt bra hjälpsam där jag behövde honom & trollade bort min ångest över om jag skulle hinna med julstäd innan advent, genom att tampas med dammsugaren
♥ Han är så go min gubbe.


Ikväll har vi besökt T:s mamma vars sambo varit i Kina, lite kaffe & prov av jacka (som han köpt med sig fr. Kina på beställning) & sedan åkte vi hem för att titta på Beck, dricka glögg & mysa i soffan. Perfect sunday.


Det bästa med att det är söndag idag är att det är MÅNDAG imorn, vilket betyder att jag är ledig! Åh vad skönt att sova uuut, Älskling som börjar jobba imorgon får nu själv bege sig ut i den kalla morgonfrosten och se mig ligga kvar under det varma täcket & ta farväl =) Men ack vad jag kommer sakna honom när jag vaknar upp!


Sömnlös

Ja lite julshopping blev det igår, dock bara små tomtar. När jag skulle köpa gardiner på överby, så slutade kortautomaterna att fungera så man kunde bara betala kontant & jag som aldrig har kontanter på mig! Ännu mindre Tobias som bara har ett etui. Så det blev inget med det, tänkte kanske åka ut idag igen & köpa allt som fattas... Någon städning blev inte av heller då vi vart bjudna på middag & vin hos T:s mamma, så vi tog en rask promenad bort och det var allt väldans trevligt, men jag som skulle upp & jobba till möran (Idag 8,00) tänkte mig inte för alltför noga då vi vart hemma vid 01.00! & jag kunde inte somna alls förrän 03.30 :-( Knappt då heller, har sovit räv. Det har varit en riktigt skitnatt sömnmässigt.

Här ska jag strax bege mig, tur är väl att jag jobbar i Thn det mesta nu, så körsträckan räknas ta ca. 5 - 10min istället för ca. 40min till lödöse! Bra va? :-) mm.. Dagens ledande ord: Dödströttuhh....

MER JUL, ge mig!!

Förutom att snön blåser åt alla håll & kanter så är ju denna tid väldigt mysig ändå, snön... ligga i soffan med en filt och tända ljust.. Dricka en kopp Te. MYS!

Idag tänkte vi köra igång med julstäd i lyan, men först ska vi ut på julshopping, köpa gardiner och dukar m.m. Denna jul ska vi jula till det mer än vad vi gjorde förra året =) Så vi ska lyssna på lite julmusik, kanske dricka lite glögg och städa, städa, städa. Gå runt & muschla lite, här & där. Mja! Det är ju advent redan på söndag!


Är ledig idag men jobbar imorn & söndag, men det gör inte så mycket. Idolmys blir det ju ikväll, med ett glas rött el. två? Mja varför inte =)