Alla goda ting äro tre !

Vad mycket som hinner hända mellan varje blogginlägg va! ;-) Resan till Finland gick bra, lite stressigt i och med båtresan som tog upp ett dygn av hela tidsramen vi hade. Men det är alltid mysigt och roligt att åka färja, spec när vi åkte Viking Line Grace båda vägarna, nyaste och största Vikning Line färjan! Handlade en del på taxfreen, bland annat lakritsstänger från fazer - de bästa!! Jag frossar i dem hemma numera ;-) Köpte även ett starkt rosalila läppstift från YSL, dödsläckert!
Dopet var vackert och vi faddrar var rörda av vårt uppdrag och roll, lilla Rasmus Mikael! ♥
 
...Väl hemma, tillbaka till skolhetsen! Tentan börjar ju närma sig, tusen inlämningar innan (typ) och pulsen går i 240! Jobbar lite idag 9.30-18.30 fast på denna arbetsplats måste jag sitta en del vid dator/läsa böcker osv tills jag behövs igen, så jag har hunnit med en hel del litteraturläsning!! Gott.

...Ikväll är jag & Tobias bjudna till Emma & Mijo på middag! Ska bli gottigt, ryktas om hemmagjorda hamburgare samt bubbel & vin, såå gott! 

...Jag blev faster igår! Till en bedårande liten prinsessa vid namn Emilia Josefina! Hon är såå bedårande och jag kan knappt bärga mig tills jag får hålla i henne och lukta på henne! ♥ Är så otroligt lycklig för min brors skull som blivit pappa! Tänk vilken lycka. Jag unnar honom all lycka och allt gott i livet! ♥ Min fina bror.
 
Så, what a difference a day makes.... ♥

Weekend love love

Jag fullkomligt ÄLSKAR min nya supersmidiga, supertunna, supersnygga laptop! Tänk nu kommer jag orka bära denna fram & tillbaka till skolan utan problem! Köpte ju ett supersnyggt fodral till den också i samma veva, i brunt läder - love it! ♥
 
HELG igen då, vad veckorna går fort! Lämnade precis in ett skolarbete som jag & min kurskompanjon Mathilda skrivit tillsammans. Finslipade bara lite innan jag tillslut klickade på sänd. Nu kan jag ta helg! ;-)
 
Idag har jag tagit min gravida svägerska ut på en tur till överby för att äta lunch och shoppa! Stackarn går som en pingvin vaggandes fram och tillbaka, tänk att jag snart ska bli faster till en liten tös ♥ Så mysigt med massa bebisgos attt se fram emot!
Jag hittade en hel del skoj i butikerna. Bland annat två tröjor från Pondus - jag kunde inte välja en så jag tog båda! En långärmad tröja från GANT & en vit halvlångärmad från OddMolly. På H&M köpte jag två baslinnen, ett torrschampo & underkläder. 
 
Ikväll skall vi laga hemmagjord pizza, brukar göra varsin halva då jag inte gillar typ kebabkött och Tobias inte gillar varm tonfisk ;-)
 
Unnade mig en bukett med rosor från ica idag när jag handlade lite helg-gotta, det är verkligen en mysig helgkänsla med färska blommor, har ju lärt mig av den bästa - min syster ♥
 
 
 
Några av mina köp idag !