30/9

Well, well, well. Min bil är lagad, bakre ljuddämpare bytt = låter ej mer - tack vare min händige man! Han är himla käcker den pöjken!

Nu sitter jag och smuttar på rödvinet i mitt glas. Hösten utan rödvin vad vore det?? ;-) Vi kollar på Idol här i hemmet. Jay & Alice är storfavoriterna.

Igår var det shopping igen med Fannygirl! Det blir så ibland, man bara... Måste köpa! Köpte Treggins, helt underbar uppfinning! Så skönt att studsa runt i!! Sen köpte vi lite smått & gott som vi hittade i vår runda, tex en "ljusblomma" fr. HOME. (Plastblomma m LEDlampor) Den pryder vårt ensamna hörn i vard.rummet. Mysigt ändå! Sen köpte jag en kakform också Fr. HOME! Det är en favoritbutik som heter duga :-) Efter shoppingen blev det en god, lång lunch!Idag ♥ är en speciell dag. Min pappas födelsedag, han skulle blivit 51år om han fanns hos oss i livet. Jag köpte en liten rosbukett + ett porslinshjärta med texten "pappa" på som fick pryda hans plats.
Föralltid i våra hjärtan älskade, älskade du ♥


     
- Pappsens present från oss alla i familjen som saknar honom otroligt mycket ♥


 
- Shoppingens avslut = smarrig lunch, bakadpotatis m. crabfish & keso+skinka!CIAO

Healing

Det har varit en riktigt spännande och lärorik dag idag, kl 8 plockade jag upp Emma och vi for till Ulricehamn för transhealing, Tänker inte gå in med ingående på vad som faktiskt sades men jag kan ju säga att det var kul & nyttigt. bl.a med min sömn, har tydligen en currylinje som gå precis över min huvudkudde hemma, en som påverkar mig väldigt mycket. Inte så konstigt då att jag alltid knör mig in på Tobias sida av dubbelsängen? Så hon healade bort den linjen samt rådde mig att köpa en bergskristall att lägga under sängen som ska ge mig en bättre ro i sömnen. Ska bli kul att testa!!

Hursomhaver var det otroligt kul att spendera dagen med Emma. En otroligt långdragen resa blev plötsligt en piece of cake :-)

Efter vår healing gick vi på stan och åt lunch samt ägnade oss åt shopping! Köpte en döskallesjal, ett spindelvävsljus & ett doftljus, en pajform från iittala outlet i Borås + en vitlöksskalare.
BTW! Kan knappt tro att Volbeat är om 1v på fredag??!! Ska bli sjukt jäkla kul!!! Förfest på Opalen it is!