The air that I breathe

Alltså... Vissa avsnitt av Desperate housewives eller Greys anatomy har verkligen en förmåga att träffa rakt in i hjärtat. Såg ni inte kvällens avsnitt av D.H så se den på kanal5play.se !
Kortfattat så handlade avsnittet om att de ska begrava en man till en av hemmafruarna, som blev skjuten, och de går igenom alla tankar och handlingar de haft eller gjort med honom vid livet. Mycket tänkvärt och känslomässigt starkt.

Jag blev verkligen berörd till tusen av hela avsnittet, man får sig en tankeställare och det kan vara så nyttigt!! Så mycket som vi tar förgivet i livet eller alla våra "problem" som knappt räknas som problem när de kommer till de verkliga problemen eller sorgerna i livet, att t.ex. mista en nära vän, anhörig eller närstående på annat vis. Man inser faktiskt oftast inte vad man har förrän man förlorat det. Man ser oftast inte hur bra man har det förrän någonting rycks bort i våra liv som ger oss en käftsmäll som får oss att verkligen värdera livet och allt dess innehåll. Även om man t.ex. är sur eller irriterad så tycker jag att det är viktigt att försonas och förlåta varandra, att aldrig gå och lägga sig osams är för mig superviktigt eftersom att man aldrig kan ta förgivet att den personen vaknar imorgon. För när väl livet sätts på prov så blir små vardagliga ting så ytterst små att de knappt räknas längre, man ser bara hur viktig just denna personen är i mitt liv.


Man uppskattar inte vardagliga ting som vi tar förgivet för att vi tror att det alltid kommer att finnas där. Men rätt som det är så kan livet vända och man har förlorat någonting som står en varmt om hjärtat, men ändå så retar vi oss på en vän, eller en familjemedlem för en skitsak som inte betyder någonting i det långa loppet, visst kan man t.ex. bli upprörd och irriterad på varandra, men så länge vi kan lära oss att förlåta och gå vidare från det så har vi ju också lärt oss någonting. Vi tar inte varandra förgivet utan vi tar tag i de små problem som finns och vi måste lära oss att uppskatta det lilla i livet också.


Självklart menar jag inte att man ska t.ex. stanna kvar i en relation som inte är bra, det vet man ju bäst själv i hjärtat vad som är rätt. Men vi måste ta vara på de personerna som är viktigast i våra liv, de som vi vill behålla och som vi måste vårda ömt. Ingenting i livet är varaktigt, allting kommer att ta slut nångång, se bara till att du har gjort eller sagt allting som du vill säga till din vän, mamma, pappa eller kärlek. Uppskatta det du har. Först då kan man med ro i själen känna att när livet står vid sitt slutskede så har man fått sagt allt som man vill säga till de som faktiskt betyder mest ♥

knepiga och röriga tankar man kan ha va..?

Godnatt! :-)

Träning ger färdighet!

Nämen lägg aaaaav jag hade skrivit ett långt inlägg på blogg.se appen precis. Så försvinner allt när jag ska publicera?! Damnit.

Får väl sammanfatta... Tränade 1000m simning med sväris idag! Skönt som tuzan. Känner ju knappt att man tränar förrän nu efteråt! Känns i alla möjliga (nyupptäckta) muskler! Kanske ska träna lite imorn med? Om det blir fint väder så kanske jag går en promenad!

Jobbar kväll nu, är ledig imorgon innan jag kör på igen onsdag till söndag. Sista gången jag gör denna "helvetes vecka" innan jag börjar på mitt nya ställe! Känns spännande & lite läskigt samtidigt! Förnyelse förnöjer?

Åt fika efter att vi simmat idag, så gott!

Last week of hell

Måndagmorgon (?) sen morgon. Helgen har varit kanon, bror hade 25års fest i lördags och det vart en massa folk där, det var väldans trevligt. Lite seg på söndagen men med lite sömn hemma i soffan & sen Mcdonalds till BB så piggnade man till lite.

Ja, då var det jobbvecka igen, denna vecka som jag fullkomligt ogillar, men nu är det definitivt sista gången jag gör denna eftersom jag byter jobb 14 Maj. Då går jag över till att jobba dagpass, endast. Varannan helg också men bara dagar.. Skönt! Byter helg dessutom så jag blir ledig heeeela midsommar! :D Har semester from. v 29 & 3 veckor framåt också.. Känns skönt. Förra året hade vi så sen semester fr. vecka 33 :-( Men vi åkte ju till santorini så man hade ju något roligt att se fram emot!! I år ska vi (nog) bara vara hemma i Sverige och ta vara på den svenska sommaren, sen tar vi nog en utlandsresa till hösten/vintern, då man VERKLIGEN behöver en resa från snö & slask! Nåja vi får se.. Vi drar dit näsan pekar ;-)

Sitter i skrivande stund och dricker mitt morgonkaffe. Gott. Ska iväg till badhuset om en liten stund med sväris och simma några längder. Behöver röra på gamle skelettet så man inte blir ringrostig ;-)


Ha en trevlig måndag mina vänner!♥