Love yourself.

Har varit sängliggande 1,5dagar nu. Gick ut i friska luften för första gången vid lunchtid idag, vilket var väldigt skönt! Tog på mig min nya vinterjacka jag köpte på ullared, störtskön!! :-)
 
 
 
Handlade lite mat & hämtade ut mitt nya glossyboxpaket!! (älskar att få ett paket i månaden med massa skönhetsprodukter för bara 139kr!!) bli medlem du med?? Klicka här isåfall! Detta fick jag denna gång;
 
 
1. Love & Toast showergel - duschcreme som luktar aprikos.
2 Lenson ADORE fägade linser! Färg blå!! (Jag är ju brunögd, men whattaheck..) ;-) Fick med linsvätska och behållare till detta.
3. Nails inc. Nagellack i färg mörkserise-rosa typ..
4. Brilliant smile munskölj (älskade tandkrämen man fick en annan gång, ska bli spännande att testa munsköljet)
5. Beautybird soapbar. En hård tvål med bitar av persikostjärna, kokosnötsolja som mjukgör huden. Den doftar vanilj!
 
 
Lite extra utöver innehållet så fick man med lite gotta - Mörk Geishachoklad! Mums.... 
 
Älskar glossybox & denna månaden fick jag boxen gratis då jag samlat ihop 500glossydots - detta samlar man ihop när man resencerar boxen varje månad i sin profil på glossybox.se!
 
 
Köpte med mig en lunchlåda från ICA när jag handlade. Tänkte att jag fick unna mig själv efter en slitsam ledig helg (tidiga mornar samt högskoleprovet i lördags) sen att jag legat sjuk nu i nästan 2dagar... Då får man rå om sig själv! Köpte även en trisslott men vann NADA men vad gör det, spelar man aldrig så vinner man aldrig heller :-)
 
 
Taco-sallad-lunchbox som jag plockat ihop själv ifrån ICAjättens superfräscha salladsbar! Så gott!

Sicksay

Då va det min tur att ligga hemma. Känner mig allmänt kass i kroppen ont i öron, näsa, hals. Tänker på avdelningen som finns på NÄL. Kanske vore nåt för mig idag. Närå... Usch det är så sjukt jäkla trist att ligga hemma men man måste lyssna på kroppen och den behöver vila nu.

Helgen gick undan, fick gjort både högskoleprovet och ullaredsbesök & det gick bra, båda två! Vet inte helt 100% resultatet från provet men är normeringstabellen ungefär lika som det vart tidigare år så gick det sjukt bra, för att vara jag! ;-)

Fick köpt lite från Ullared också. Men det va så sjukt mycket folk där så man blev alldeles galen!! Hemskt när man känner sig typ inträngd. Uscha. Men en jacka fick jag köpt, skönt! Fresh med lite nytt:-) Börjar ju bli tid för vinterväder nu. Fyfasiken vad kallt det är ute! Storm är det ju nu det kan jag höra.. Hur det smattrar mot rutorna. Men jag ligger inne under mitt duntäcke. Blir inte många knop gjorda här idag....

Hälsningar från en sjukling...

Znark

 
Känns som det var längesen jag fick sova utan något alarm på telefonen. Är fullbokad med massa saker hela tiden. Börjar bli lite förkyld också. Men bara lite.
 
Imorgon gör jag högskoleprovet. Har inte övat nåt & det går ju inte att öva speciellt mycket heller eftersom man inte vet vad som kommer på provet - nytt varje år. Har väl läst en del engelska texter och en del skönlitteratur så jag får hoppas att det gjort nån nytta.. Matte däremot har jag inte övat alls på, det är inte min grej & jag fixar inte det. Fick nätt & jämnt G i matte B när jag läste på komvux, det är den matten jag nöjer mig med. godkänd i det och det får räcka.. Svårt det där med matte.. Har haft dåliga lärare i det som verkligen inte gett mig nån motivation. Tråkigt. För mig är det lärarna som det hänger på om jag motiveras eller inte. Måste ha en bra ledare!:-)
 
Är på jobbet nu, jobbar halvdag - thank god!! Ska sätta mig & ta en kopp kaffe. Gör inte många knop här idag... Det är ju fredag! I vanlig ordning blir det xfactor & nyste avsnittet av sonsofanarchy!;-) Lugna fredagen. Imorn blire tidig väckning, provet börjar 8.30 & slutar 16.15! 5 delprov..... Wish Me luck.
 
 
Fikade med min vän Emma från Stockholm igår! Så kul att se henne igen! Konstigt att det går så länge mellan varje gång vi ses men när vi väl ses känns det som om det vore igår! Det är väl det som kallas äkta vänner:-)
 
Lunchade på mejeriet i stan, åt nachotallrik! Mums!