ohNANA Rihanna get well soon!

Jajajaja får uppdatera helgen nu på Måndagen ;)

Sammanfattningsvis; Jobbhelg med dagspass + Bowling + mat inbokat på Buddys i Lördags = Skitskoj! Uuuunderbar mat, jag hade sett fram emot att äta på Buddys hela dagspasset på jobbet, föreställde mig en god köttbit mediumrare med ett glas rött till, och det smakade precis så gott som jag hade hoppats, om ännu bättre! :) Man får unna sig lite helglyx fastän man jobbar ibland. De andra fick ju ösa på med öl & div drinkar men jag höll mig i skinnet! Vi var hemma & i säng vid 23.15 redan! Skönt - tacka vettja 1timme extra!

Glowing in the dark!Moder ♥Grapparna på BishopsArms
Syrrans sambo M hade med sig skojjiga ciggisar med en knapp på!
Den tryckte man på så ändrades smaken till menthol :D Nu väntar man spänt på vad som ska hända med onsdagens rihanna konsert med tanke på dethär ... Hoppas hoppas hon känner sig bättre snart! Vi åker ju tll Sthlm ändå men det vore så tråkigt om konserten blir inställd!!! :( *sänder änglar till Rihanna som ska få henne på fötter igen* ooooh god lets hope for the best!!

Be you , be now

Ser mörkt ut på ta-ut-komp-på-söndag-sidan, dom har försökt med alla medel men alla vikarier är upptagna på andra platser, synd men sånt kan det vara ibland, får helt enkelt njuta av bowling & mat samt nåt glas rött eller två sen får det vara bra :-) Vi åker ju till stockholm nästa vecka så det får bli till att ta ut svängarna mer då!


Nu väntar jag på att T;s mamma ska ringa så vi kan åka & simma ihop! Ska bli skönt. Sen ska vi nog besöka outleten! ;) Hehe, får se om man hittar några ljus!Kikade lite på rosabandetgalan igår & skänkte en 100-ing via sms, det är väl det absolut minsta man kan göra! En jobbarkompis till mig gick ju bort i år pga. bröstcancer ♥

Livet är orättvist & man får ta tillvara på livet här & nu! Man vet inte hur lång tid man har kvar här på jorden, så det gäller att leva livet nu! Nuet visst är det fantastiskt att vi får så mycket chanser att leva i just nuet, hela tiden! Man kan stanna till när som helst. Det gäller bara att stanna upp & uppskatta det som finns & släppa allt man inte kan kontrollera över, för det går så mycket energi till det som är så onödigt! Be you, be now! :)

Fikat

Fikade idag med svärmor + Tobias mellanbror Marcus, så trevligt! Satte oss på ett hederligt gammelt fik vid torget vid namn Thebrödsbageri & café (google maps) ;)Höst-ig bild !


Efter fiket så gick vi in på åhlens & Kicks, letade parfymer osv. Så goda det finns! Min nästa parfym blir antingen Diesels nya Love overdose eller Marc Jacobs Daisy (systra mi har den)!! åååh så goda parfymer det finns.Nu väntar jag på att Greys Anatomy ska börja! Har nyss ätit en god hemmagjord greksallad med inspiration fr Santorini ;) Mums! Senare blire nog Te & skorpor!! :D *Besatt*