Freeeeedag idag!

Har varit i skolan trotts "ledig dag", kikat igenom lite Ekonomistyrning. Oerhört svår kurs får jag säga men vi ska nog klara detta! ;-) Samtidigt läser vi kursen Marknadsföring & kurslitteraturen är på engelska så det hurrar jag inte för... Men det ska nog gå! ;-) Det "jobbiga" är att våran tentavecka ligger precis den veckan vi kommer hem från Fuerteventura.. Lär ju vara sådär pigg på tenta då.. Men.. Det ska nog gå ;-) Positiva Arne. 

Efter skolan så drog jag & Helena ner till staaaan (hehe) och kollade om smycka hade fått in Isabella löwengrips serie (vill ju ha en ring därifrån) men det hade de inte fått & skulle inte heller få. Så jag får köpa den i Lidköping! Där finns den. Efter detta, ett besök på kicks där jag fick köpt en ny dag&nattcreme (Emma.S serien) sedan cyklade vi hemåt!

Ikväll ska vi till våra rara vänner Emma & Mijo + lilla Vilma! Det blir lyxpasta & champagne (har vi hört rykten om) ;-) Får bli bilder på instagram ikväll! Jonnaph heter jag där om ni vill följa mig ;-) 
Vi sover över där då det känns enklast & skönast då vi slipper tänka på hemfärd, mysigt är det ju oxå! 

Imorgon väntar julbord på kusten i vanlig ordning, varje år! Ska bli gott med första julmaten. 

Gjorde en adventsljusstake igår, vad tyx? Alltid roligare att ha en lite speciell, unik som ingen annan har ;-) Om jag inte redan skrivit det så klarade jag tentan i grundläggande redovisning !! Nu har jag klarat allt i de två kurserna & kan blicka framåt på de två nya vi läser nu! Skönt.

Ha en trevlig fredag!

30års kalas

Igår var vi på Tobias jobbarkompis 30års fest! Långt in i skogarna... :-) Det va jättetrevligt, åt tacos, spelade spel & dansade bugg! Vid hemfärd fick jag dras med 2st pojkar (T. & hans jobbarkompis) som va full like a kastrull , kanske blev det lite för mycket dricka för dem två som gick tillsammans i zickzack ;-) Jaja, själv mår jag fint idag.. Blev lagom för min del men Tobias är det värre med (ligger & sover i soffan bredvid mig) Det blir nog pizza lite senare! Gott. 

Jag har vart förkyld ett tag men det höll på att bli bättre tills igår när vi stod ute i kylan & väntade på skjutsen hem, känns som att förkylningen kommit tillbaka nu.. Usch..

30-åringen! ;-)

Jag & Tobias <3


Den svarta hunden klämmer sig in bland soffkuddarna (ser ni honom?) ;-) 


Funderar på om man skulle börja kolla på någon ny serie.. Har några på listan att bocka av;
Breaking bad
Entourage 
Band of brothers
Game of thrones
Homeland

Vilken är mest sevärd tro? Tips på fler serier att plöja igenom? Just nu är SonsOfAnarchy en STOR favorit! ;-)

Snygge Mc.knutten i SoA ;-)


En återblick på helgen som var...

Man kan ju undra om livet står stilla mellan alla mina blogginlägg, vill ju liksom återkomma till vad som skrevs sist gång på bloggen. Men jag kan lova er att livet går framåt i 100knyck.. Sist gång funderade jag på hur det gått på tentan jag skrev 7a4sidor på.. Jag klarade den! Alla frågor va godkända! Även hemtentan i den kursen blev godkänd & seminariet också så nu är jag KLAR med kursen organisation&vetenskapsteori. Grundläggande redovisning får vi nog reda på i nästa vecka.. 

Vid sidan av skolan har jag jobbat mycket med att hjälpa min farfar med flytt osv då han vart multisjuk som de kallar det.. Tragiskt nog så somnade han in i fredags natt... <3
Nu väntar en jobbig tid igen med allt vad det innebär.. Hoppas att han har det bra där han är, med farmor, pappa & mina farbröder. I'll see you again...


I lördags sov jag över hos mamma där även min syster & systerson var, vi bakade vita pepparkakor & lussebullar ihop och tittade på så mycket bättre. Det va skönt att tillbringa kvällen med dem, min systerson Alfred får alla sorger i världen att försvinna, tänk att jag är hans moster. En moster som kommer göra allt för denna lilla men så älskade människan <3