Tryin' to find my words but i dont know where so put 'em

Ja det var väldans vad tid det kan ta mellan alla blogginlägg. Sist gång var 9Maj och det har hänt en del sedan dess, jag har gått igenom en stor sorg, funnit tillbaka till en gammal vän, bytt arbetsplats och haft fru-hippa för syrran.. Ja livet kommer in ibland och rör ihop till en stor röra, man får se till att ha god aptit på livet för att orka med... Nåja..

Sorgen är min och jag har ingen lust att dela med mig av den på bloggen, de som behöver veta de vet och de som inte vet det behöver inte veta.

En gammal vän är återfunnen, och jag är väldigt glad över det. Någonstans har det alltid fattats en bit i allt jag gör och det är hon. Hon som kom till mig med världens finaste bukett med tanke på vad som hänt, och jag är tacksam för att hon klev in i mitt liv just nu!

Jag har bytt jobb, jag slutade på mitt gamla och började på mitt nya, samma jobb men olika personer att hjälpa i deras vardag..

Fru-hippa för syrran som gifte sig i smyg den 17Mars, överraskad som tusan men glad över vad vi mixat ihop, bubbelbad, campagne&jordgubbar, vinprovning & mat samt så avslutade vi med Eurovision där Sweden VANN! Lyckat avslut på en fin kväll :-)

Ja jo.. Sammanfattning som heter duga.. Orkar inte få ihop nåt mer av dessa snart 4 veckor utan bloggande? Har varit hos min gamle vän Jennifer idag också, hälsat på i hennes nya lägenhet! Jättefint har hon det redan :-) Får bli lite vin på hennes balle (balkong) snart! Mohah :D
Finaste buketten av min vän Jennifer ♥Finaste syrran på hennes fru-hippa! ♥Bubbelpool!Vinprovning!

Middag & efterrättSen fick jag mina andra Glossybox på posten idag! Den innehöll en bodylotion som doftar typ sockervadd och en mineralrouge + borste, en parfym som luktar exotiskt och en läppenna! Supernajs :-)Kostar bara 139kr i månaden, man får en superfin förpackning, en rosa låda att förvara andra smågrejer i, snyggt! ;-)


Nu ska jag äta middag med min sambo, flämtande uttern blir det idag! (stektkyckling paprika och en röra på cremefraische eller turkiskyoghurt & grädde, mango chutney sambal oelek & vitlök) suuuupergott!

Rom byggdes inte på en dag...

1000m simning blev det idag! Yeehaaw.. Är glad över att jag orkade. Hade APT möte fr kl 8 - 10.00 och jag vart trött, så trött men ändå, med alla saker packade och klara så åkte jag till gymmet & mötte upp Tobias mamma så simmade vi ihop. Skönt.. Sen fikade vi.. Sen åkte vi till överby, köpte två toppar som är supersköna! 49kr styck! xs/s i storleken.. Är ju inte den storbystade precis!! :-) Men vad gör det om 100år när allting kommer kring. Köpte även en guidebok om Rom, eftersom vi har bokat resa dit, eller ja flyg är redan bokat 30Juli! Men hotell bokar vi nästa vecka, ser ut att bli ett 4stjärnigt designhotell! Najs...Godnatt gott folk...

A safe haven.

Jaha då var det tisdag.. Alla dagarna bara rullar på men jag verkar ha fastnat nånstans i April, när min farmor lämnade jordelivet för att återförenas med min pappa & min farbror uppe i himlen ♥ Efter pappas bortgång så har jag fått ett helt annat förhållningssätt till döden, för mig betyder det att jag kommer att träffa alla nära och kära igen, och att livet i "himlen" är något fint och alldeles underbart. Tror därför att jag med lättat hjärta kan känna att farmor får det så mycket bättre där borta.. Tills vi ses igen! Och jag vet att hon blir omhändertagen av alla fina själar. Självklart är jag ledsen och jag har gråtit mina tårar, men min själ och jag har hittat detta förhållningssätt, som gör sorgen så mycket enklare att hantera.

Vila i frid älskade farmor ♥Livet fortsätter hur ont det än gör, och jag försöker komma på saker som gör mig glad. Jag vill komma ut, och umgås med människor, tillbringa tid med min familj och med vänner som jag håller varmt om hjärtat. Och så MAT, jag älskar att laga mat? Har inte reflekterat över detta så mycket annars, då vardagsmat t.ex. kan vara ett moment som bara ska klaras av, men vissa stunder är det faktiskt skönt att stå och laga mat. Och ta ett glas vin medans jag lagar maten.. Det ger ro i min själ och det känns faktiskt skönt.


Träning, är en annan sak. Jag vet att jag mår bra av att träna, men jag måste komma över det som känns tungt med träningen, att få den avklarad. Jag vill att det ska vara kul att träna, det är då jag kommer igång.. Men jag jobbar på den biten ;-) Ska åka och simma efter mitt APT-möte imorgon som jag har 8.00 - 10.00. Då ska jag möta upp Tobias mamma, så ska vi simma några längder igen. Kanske 40 x 25m? Återstår att se!

Nu väntar jag på att DH ska börja på tv:n.. Ska äta lite korvstorganoff med ris först, som jag kokade ihop nyss!

Ha en bra kväll allihopa, ta hand om er & uppskatta varandra ♥
You dont know what u got til' its gone