Veckoslut i Januari

Äntligen har alla slutseminaier och tentor gjorts och vi har börjat på ny kula! Två nya kurser börjar och fortlöper i 10 veckor : IT som verksamhetsstöd & Ledarskap. Båda två verkar intressanta! I IT kursen har vi suttit med olika affärssystem och provlagt ordrar samt fakturerat osv. Mycket nyttig kunskap för vi sitter i olika system som används i praktiken inom olika företag! 
 
Ledarskap känns på tiden att vi läser rent ledarskap eftersom utbildningen är ledarskapsinriktad. Har bara haft en föreläsning än så länge men det verkar som en intressant kurs! Tänk att till våren tar jag min Högskoleexamen! En högtid och grejer, lite som studenten men inte fullt så spexigt ;-) Tänk att jag redan läst i två år snart. Skall nog söka in till ett tredje år! Funderar på att söka kurser inom psykologi och pedagogik, vi har första halvåret valbart 30 hp!
 
Nu närmar sig min födelsedag oxå. Bara 26 år ;-) Kommer att fira nästa helg med min familj. Förra året hade jag ju en väldans fest med 40 pers inbjudna! Tur man inte har såna kalas jämt, mycket att tänka på och fixa med! Men roligt var det ju också naturligtvis!
 
Helg är det i skrivande stund. Skönt har inte mycket inplanerat. Igår var jag och Emma + Therese på Butlers AW, det var väldigt trevligt! Efteråt åkte jag och Emma hem till oss och drack alkoholfritt bubbel! Emma har bestämt sig för att ha uppehåll med alkoholen ett tag och jag beslutade mig för att hänga på detta (obs endast igår!) så jag drack alkoholfri öl på AW sedan bjöd jag emma på iskallt alkoholfritt bubbel hemma hos oss! Det var inte fel. Kändes märkligt att vara körduglig efter vår AW samt bubbel hemma hos oss, körde hem emma strax efter midnatt! Skönt att prova på en alkoholfri utekväll!
 
 
 
 
Jag igår innan AW!
 
 
...Klickade nyss hem en klocka, present från mig till mig! Från Michael Kors som jag spanat in länge:
 
 
Kul med ett nytt ur! Har saknat att bära klocka, fin accessoar tycker jag.
 
 
Andra inköp jag gjort är även två par haremsbyxor som jag älskar! Kommer förmodligen bo i dem i sommar. Visst ser de sköna ut? Det är de också!
 
 
 
 
 
 
Nä nu skall jag lägga ner datorn, planerna för ikväll blir förmodligen: Hämtmat, chips & dipp samt en film! :-)
Imorgon hälsar vi på hos mamma en sväng, tänkte basta! ♥
 
Ha en bra helg vänner!

Veckan efter ledigheterna

Ja jag är egentligen fortfarnde ledig, från skolan. Men skall hoppa in och arbeta några timmar imorgon, har ju börjat jobba igen efter min sjukskrivning! Jag ringde i lördags och avslutade min sjukskrivning själv eftersom jag hade blivit tillfrågad om att arbeta kvällen, så jag kände att det var dags att återgå till arbete igen! Skulle varit sjukskriven fram tills idag 5e egentligen. Det gick jättebra att jobba, kände inte av något obehag med min arm som fått vila i ca 1,5 månader, Skönt! Känns underbart att kunna få lite extra tillskott i kassan igen.
 
Jag har så gott som blivit frisk från min dunderförkylning jag åkte på efter jul... Har dock fortfarande hosta kvar, läste att den kan hålla i sig flera veckor efter att man blivit frisk. Lite jobbigt men vad ska man göra. Skolan börjar igen 8e men vi skall dit 7e och förbereda oss inför seminariet vi skall ha den 8e. Känns både skönt och jobbigt att skolan börjar igen, har ju vart såå skönt att vara ledig nu i över 2 veckor! Men nu är det bara att ta tag i skolgörat, har slutseminarier i båda kurserna som avslutas i mitten av Januari samt en tenta den 13e så jag går ej sysslolös! Har dessutom fått en nattrad var 3e helg också nu fram till Maj, så det är väldigt tacksamt för en gammel student ;-) Då kan man hitta på roliga saker fastän man lever på studentlön!
 
Vi har målat om i vårt kök som var lattebrunt till cremevitt! Blev superbra, rummet känns större på något vis, mycket ljusare och fräschare blev det! Nu väntar vi in vpra nya vitvaror som skall levereras på torsdagkväll! Kommer bli super detta! Alltid skoj med lite nytt & fräscht! :-)
 
Nu skall jag lägga undan dator och skolböcker... Nu orkar inte hjärnan av att ta in mer för dagen!
 
Ha det gottt.......