Använd hjärnan.

Mitt 3e inlägg för idag?! Jag måste vara sjuk!?:-D


Lyssnade precis klart på HannaHellqvist vinterprat i P1. Så himla berörande & känslosamt!! Har ni inte lyssnat så lyssna NUU.

Känner igen mig i hennes tankegångar om skam & skuldkänslor men blir också inspirerad av hennes kloka sätt & hennes styrka. Alkoholism är så vanligt & det finns överallt vi måste sluta blunda för det och försöka hjälpa de som behöver det. Samhället måste skärpa sig & ta tag i detta samhällsproblem! Jag har försökt men misslyckats & jag känner skuld över att en människa behövde dö, ensam & övergiven i sin lägenhet. Men han ville inte ha min hjälp. Jävla alkohol!!!!! & jävla samhälle som inte gör någonting! Jag kan bli så förbannad. Känner respekt över alkoholen och vad den kan orsaka för smärta. Jag dricker själv, men jag dricker med måtta.

Hoppas att alla får en fin nyårsafton utan massa alkoholrelaterade problem! Använd hjärnan! Tänk på barnen om de finns omkring er i firandet! Låt de också få en fin nyår! <3

Dec. 31, 2012

Året 2012

... Nyårsafton: Firas med min sambo + vänner, nära & kära!
... Julklapp(ar): Presentkort massage, mobilhållare till bilen, pengar, triss, sängkläder, handdukar, yankeecandle, solsidanspelet, muminmugg m.m.
... Skumpa: Cavan jag unnade mig när jag köpt min nya LV clutch! Det va så varmt den dagen!! Champagnen på svärmors bröllop 24november smakade inte heller fel;-)
... Vin(er): Zinfandelvin!
... Att se fram emot: Ett bättre år 2013! Jag ska bli moster!!!:-)
... Bar: Pitchers, det var roligt att det öppnade i stan!
... Restaurang: Samma där då, pitchers! Så god mat.
... Jobbigaste: 2st närstående gick bort tätt efter varandra i våras, Där startade en mycket jobbig tid som har tagit mycket energi...
... Platta: Vet ej...
... Film: Johan Falk filmerna är favoriter hemma hos oss just nu!;-)
... Bok: Kajsa Ingemarsson - någonstans inom oss!! Sjukt bra.
... Tv-program: Halv åtta hos mig!
... Radio-program: Musikhjälpen 2012! & Vakna med The voice!:-)
... Serie(r): Greys Anatomy, Desperate Housewives, cougartown.
... Spel: Quizkampen!
... Mobil: Iphone 4s!
... Resa(or): Rom i somras!
... Besvikelse: Att jag tänkt så mycket på vissa släktingar, ställt upp & hjälpt så krogarna blöder, men pga detta & utmattningen det gav, så glömde jag av & missade antagningen till högskolan... :-(
... Smink: Glossybox! Allt smink som kommit med där har varit superbra :-)

Hoppas ni får en trevlig nyårsafton med många skratt & trevligt sällskap! Låt oss hoppas att år2013 ska ge oss mer energi & massor av kärlek!!

Sista dagen

Då var vi framme redan, nyårsafton! Jag jobbar kl 9.00 - 18.00 & sitter i skrivande stund på min arbetsplats. Känns sådär skoj, eftersom det blir lite stressigt sen när jag slutat. Hem & duscha, göra iordning sig & sen blir det till att gå till Helena & Christian, där vi firar sista kvällen på året ihop!:-) får försöka knåpa ihop en lista på året som gått.. Skriva via min iPhone! Haha det blir inte lätt;-) Får görat utan bilder eftersom blogg.se appen är lite efter..

Men men! Har målat naglarna dagen till ära! Glitter & glamour ;-)