Tjäna, tjääna tjännaa!

Ledig idag bortsett från APT-mötet.. Pjuhh det var ett möte utan dess lika, vad trött jag blev i huvudet?? Har pratat lite om lagar & ansvar, finns ju så mycket lagar om allt i arbetslivet, tycker det är svårt att hålla reda på allt om vad man får/inte får göra osv. Personlig assistans är det svåraste arbetet jag utfört hittills & då har jag ändå jobbat på arbetsplatser med hot&våld-situationer. Man ställs inför svåra beslut att fatta själv då man inte har nån arbetsgrupp att bolla med, för man jobbar ju ensam! APTmötena är den enda chansen för reflektion på "arbetstid" annars är det ju frivillig höra-av-sig till sina arbetskamrater om man behöver någon att tala med, alternativt att ringa sin chef, har ringt honom otaligt många gånger för råd & vägledning. Han blir som en kollega i detta arbetet.. 
 
Nåja, nog om det.. Efter mötet gick jag över till min vän Jennifer & gjorde lunch - greksallad! Talade om allt mellan himmel och jord, trevligt! Efter vårt lilla "lunch-möte" åkte jag hem & började tvätta.. Skojskojjj.
 
Ska iväg om en liten stund med sväris & handla inför lördagen.. Får se vart vi ska! Annars händer inte mycket ikväll förutom GreysAnatomy som kommer kl 21.00! Hoppas på att hinna hem tills dess :-)
 
Byebye!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Facebook blaha.

Hatar folk som är "käcka" på Facebook men däremot får man käcka till sig lite på sin egen blogg, för där får folk faktiskt välja om man vill gå in & läsa.. Eller inte. Fast man kan ju i och för sig ta bort de folk från sin vänskapslista som utvärderar sitt underbara & problemfria förhållande, sitt soffhäng, barnets avföringskonsistens eller träning (WHO cares?) men med risk för att hela listan på Facebook raderas ;-) Ne men.. Man kan ju vara glad på Facebook jag säger inte det men överdrivet skryt kan nog de flesta störa sig på.. Blir ju inte mindre uppenbart när någons perfekta-facebookförhållande har status "det är komplicerat" efter någon vecka, då inser man verkligen hur mycket folk brassar på med sitt "lyckliga liv". Jaja nene må alla leva lyckligt i alla sina dagar!:-)

Nu tänkte jag skryta lite med att jag är ledig från allt som har med jobb att göra, tills på tisdag nästa vecka! Ska bara på möte imorn & träffa en brukare en kort stund innan ev. bredvidgångar planeras. Sen! Är jag ledig! Varför!? Jo, vi ska ju på bröllop på lördag! Tobias mamma & hennes sambo slår sina påsar ihop efter 22års samliv. Ska bli riktigt trevligt! Så jag vart nämligen tvungen att ta ut komp i helgen, för att kunna deltaga! Sen på söndag har jag räknat med att man är lite seg så jag tog ledigt den med. Senare på söndag em ska vi till Lidköping på söndagsmiddag med syrran + sambo + bebis i magen! Ja jag ska nämligen bli MOSTER! Så underbart!!! I februari skall *vår* efterlängtade bebis anlända & livet som moster ser jag fram emot MYCKET:-)


Annars har jag planerat;
- hjälpa svärmor med div. handling imorn
- blodgivning på torsdag
- hälsa på hos mamma torsdagskväll eller fredag!

Ser fram emot lite ledigt!:-)

Ha en bra tisdagskväll!

... Köpte kinder maxi choklad på rusta idag!! Så gott........

Utvärdera helgen.

Skön helg, ledig, egentid, god mat & återhämtning. Det är väl nyckelorden som jag kan sammanfatta min helg med! Somsagt så har Tobias haft inventering i helgen, kom hem på lördag ca. 19.00. Fredagen var jag trött trött trött så det blev flygande Jakob till middag & xfactor på tv som jag sedan somnade till så jag missade vem som åkte ut? Hämtade Tobias 23.30 från jobbet sen var det bara att krypa till kojs, började läsa en ny bok med Kajsa Ingemarsson som jag lånat av syrran - nånstans inom oss, den är helt sjukt bra!! Han läsa 62sidor innan jag slöt mina ögon. Sjukligt bra hittills jag är helt tagen!!:-)

Lördagen tog jag sovmorgon till ca11 & åt sedan en lång frulle! Skulle få besök av min vän Emma! Hon kom ca13.00 & åkte hem strax innan 20.00 så vi hann avverka en stund med varann & vi hade mycket trevligt!:-) lördagen fortsatte i lugnan ro med TVhäng, senare på kvällen mot natten så började filmen Ghost & det var första gången jag såg den, påminde om boken jag läser nu och jag älskade filmen! Höll på till ca02.00 så söndagen blev det sovmorgon utan dess like! Idag har vi kollat på SonsOfAnarchy, senare besökte vi min moder & sen Tobias moder. Nu slappas det igen, har kollat på solsidan & nu funderar jag på om jag ska kika på sexandthecity innan det är dags för sängen!

Ha en trevlig kväll!