Alla annat än att plugga....

Idag, har jag typ gjort allting för att undvika pluggandet. Har inte haft nån lust alls att plugga idag! Sov som en stock, somnade ju först närmare kl 2 i natt efter att jag kommit hem fr. jobbet. Åt en lång frukost, läste igenom alla liggande ttela tidningar som kommit men som jag inte hunnit läsa igenom, tog en lång dusch.. började laga mat... bytte sängkläder... började damma av i vard.rummet! Ja allt har jag kommit på att göra istället för att plugga! Helt fantastiskt. Men jag har inget tvång till att göra nåt idag ändå, ligger inte efter i något och har några dagar att plugga nu inför fredagens första prov! Så jag håller mig lugn :) Känns skönt att kunna bestämma själv över plugget! ;)


Men, denna veckan är lite tuff då jag bara är ledig idag från jobbet, sen har jag skolan också att tänka på mån - fre, så jag måste få ha lite slapptider också för att över huvud taget orka. Åh... Hade inte suttit fel att ligga i en solstol nånstans vid medelhavet & sippa på en iskall öl.......... åh ;)

Obligatoriska solbilder;


Korsika Aug. 2010


Lanzarote April 2011


Santorini Aug. 2011


...Drömmer mig bort till nästa solsemester.. Undra vart det blir av..? ;)

these days

Dä gick fiiint att vakta barnen! Det var riktigt trevligt faktiskt. Jag köpte med mig lite godis & barna hade fixat en film! Supermysigt. Lördagen var det utgång som gällde & vi skulle äta en bit mat på O'learys samt ta en drink eller 2, tänkte ju belöna migsjälv för att ha kämpat på bra hittills i skolan! ;) Hehe. Laddade upp med lite goda margaritas på hemmafronten först innan vi tog taxi to the city!

Jag åt en fantastiskt god ryggbiff med tillbehör, sen drack jag en finfin cosmopolitan till efterrätt! En borde äta ute oftare.. ;) Hehe, ne det är ju inte så himla nyttigt men det är kul att unna sig ibland!

Ikväll har vi inte gjort för mycket, slappat i soffan, hämtat kinamat & bara söftat. Så ska en söndag se ut! Iaf när en hård arbetsvecka sätter fart + skoluppgiter på det! Har prov på fredag :O :O :O Omg. Lär ju få ladda upp med fetingdrinkar för att uppmuntra mitt hårda arbete efter detta!! ;) Skoj skoj..


Ha en trevlig söndag, det som nu återstår av den! :)


Homemade margaritas!
Hamnade på en snyggingvimmelbild också ;)

Babysittern 2.0

ouuyee fick mitt betyg för den andra inlämningsuppgiften (har jag kanske inte skrivit om den första?) Fick iaf VG på den första i Pedagogiskt ledarskap & idag fick jag betyget i Etik & Livsfrågor där fick jag också VG :D Känns skönt att börja så med kurserna ;) Nu går kurvan förhoppningsvis bara upåt!! Har mitt första delprov nästa vecka, fredag.. Ska bli spännande!!! Håll tummar & tår...


Tänkte att jag skulle fira ikväll men nej det kan jag ej! :D Jag är nämligen barnvakt till Tobias "småsyskon" så små är de ju inte men jag är iaf den vuxna axeln de kan stötta sig emot. Eftersom jag är yngst i min syskonskara så är jag ej en van babysittare! Vad gör man ska jag peka med handen och säga nej till deras små viljor?? Ska jag vara den rolige som hittar på massa bus så svärmor blir rosenrasande när det kommer hem inatt?? Vaaad i allsin daaar gör en barnvakt? :O :O :O

Nej, jag ska förståss vara den förståndige som ger riktlinjer i deras liv så att de växer upp & blir starka individer! .... (?)

..Men jag har ju förstås HAFT barnvakt till mig själv som liten barnasjäl.... Får väl ta erfarenhet ifrån detta.. Men jag minns inte riktigt har bara svaga minnen av att jag typ aldrig ville gå & lägga mej? Inser nu vilken jobbig unge jag måste varit? Nä jag går på känslan bara... Blir väl.. bäst??

wtf??
Får fira imorgon när jag & Tobias samt min bror + sambo ska äta på O'learys! En liten firardrink skulle väl inte sitta fel??? :D Im gooooooood