Måndag hela dagen

Jaha så var det veckans längsta jobbpass 9-18.00 = ultra segt! Fast jag tycker att alla jobbdagar är ultrasega! Spelar ingen roll om det är måndag eller lördag när jag bara jobbar 11-17.00! Det är jobbet i sig - personlig assistent som är SEGT. Har tänkt på det... Persassistent är som fångarna på fortet, innan man går in så måste man ha en person som är "uthållig" "fysiskt stark" "koncentrerad" eller kanske "orädd" man måste ha olika personlighetsdrag varje dag, man vet aldrig vad man behöver ställa in sig på för varje dag kan se så olika ut. Jag skulle vilja ha ett jobb med arbetskamrater för det saknar jag som mest... Ha någon att bolla tankar med & kanske bara snacka skit med! Spelar ingen roll vad man jobbar med bara man har arbetskollegor! :-) Det saknar jag i mitt nuvarande arbete.

Nåja, timmarna går säkert fort. Längtar hem, vill laga lite mat.. Ta ett glas von kanske och titta på SATC, beroendeframkallande! ;-)

Va på Liseberg i helgen! Det var trevligt. Åkte atmosphere & det var bland det värsta jag åkt!!! Trodde att jag hade sett mina sista dagar uppe i luften på det djävulskt höga tornet.. Men jag kom ner, mer levande än någonsin!!;-)


Ha en bra dag allesammans!!
Kramiss....

har du kontakt??

Sådärja, då var helgen snart förbi, faaaaaaan också!! :-) Jaja man kan inte vara ledig jämt tyvärr! Måste ju tjäna sina pengar för att kunna göra lite roliga saker, så är det ju!
 
Tänkte berätta en kortis om torsdagens seans, vet ej om någon är nyfiken att veta hur det gick men jag kan säga att det var väl ok, fick ingen kontakt själv utan fick lyssna till alla andras möten, storseans är inte riktigt min grej... tycker det är mer spännande & roligt när man går själv till ett medium :-) Men men... Bättre lycka nästa gång!
 
Tyckte det passade in med lite medium-humor här när man ändå talar om det, tycker man kan skoja om det också för morgonsoffans karsten är en fena på detta, titta själv! 
 
 
 
hehe... Jaja, nu är jag hemma hos min mamma & väntar på att få massage av min "svägerska" marika :-) Ska bli skönt!
 
Puss&Kram

Torsdagens göror

Vaknade upp till en ledig tordag idag & för första gången på länge - inget planerat! Under dagen i alla fall, så jag sov uuut! Åt frukost på balkongen och lyssnade på sommarprataren Ison som pratade igår, laddade ner podcasten till telefonen. Tycker det är skönt att lyssna på podcast men ibland så blir jag väldigt rastlös och kommer på mig själv sitta & tänka på annat, så jobbigt! Kanske är det så att jag är väldigt stressad i min vardag, trotts mina 75% jobb så känns allt runtomkring stressande, jag ska hitan & ditan och vara här vara där, samtidigt som man ska ha en ren lägenhet så ska man vara en bra vän, sambo, dotter & barnbarn. Sen ska man ha tid för sig själv också, man vaknar ju inte bara upp och ser fantastiskt ut, det krävs lite jobb bakom det hela! Nåja... Ska fösöka hitta en inre frid.. Någon dag.
 
Har ett gäng böcker som jag vill hinna läsa igenom också, har fått låna av syrran bl.a. små citroner gula. Någon som läst den? Verkar superbra! Håller på att läsa "the carrie diaries" Carrie Bradshaw innan hon flyttade till new york, men den är lite seg och lite tonårsnivå så jag kan inte riktigt relatera till det jag läser och det kan jag tycka är lite trist... Borde ha läst den när jag var typ 14? Snart 10år sedan. SHIT.
 
Ikväll ska jag på storseans i Göteborg. Ska bli väldigt spännande. Vill inte ha för stora förväntningar, tänker att hon ska få övertyga mig om att det hon får till sig är på riktigt. Jag tror ju på andar och allt som har att göra med andra sidan, jag har bara lite svårt att tro att vissa har den förmågan att ta kontakt med dem, finns mycket falska människor som utnyttjar detta! Men... Vi får se. Har ändå lite förväntningar, skulle vilja att min pappa kontaktade mig eller kanske farmor & farbror som nyligen gått bort? ja, jag vet inte. Im open minded! Håller mina tummar för att detta ska bli en fantastisk upplevelse!
 
 
 
 
Kram på er!