Sunday

Tyvärr blev inte Veronica Maggio kvällen som planerad eftersom syster man fick magsjuka så vågade hon inte komma hit och ev smitta oss.. Tur var väl det för dagen efter så insjuknade hon också! :-( 

Jag fick ta min plan B då ingen annan hade möjlighet att följa med så fick Tobias ställa upp som ett substitut & kvällen blev så bra som den bara kunde utan syster som sällskap <3 Typiskt när man planerat & så skall det komma något i vägen! Men vi skall hålla utkik efter fler konserter och ta igen vår kväll då istället ;-)

...Jag är bättre i armen men fortfarande inte helt läkt, ortopeden sa att det kunde ta cirka 5 veckor för frakturen att läka helt. Så det är bara till att ha tålamod och hoppas att läkningen går fort. Har införskaffat broddar så att det inte finns någon risk för att jag halkar när jag går till skolan! ;-) *safety first* 


Både trevliga och tråkiga nyheter man fått i veckan som gick. Roliga beskedet var att jag hade fått VG i Logistiktentan jag gjorde för några veckor sedan! Så roligt! Tråkiga nyheten är att min nya HP jag fick för inte så länge sedan började krångla IGEN. Så jag skall skicka tillbaka den och har begärt pengarna tillbaka, det är andra gången som detta hänt nu! Gjorde istället en beställning på en Macbook air! Förväntad leverans är imorgon så jag är så förväntansfull!! Ville inte ha en Mac först eftersom de är ganska dyra och man kan få en minst lika bra dator för mindre pengar, men nu fyndade jag denna macen så billigt så det blev en sådan då! ;-)

Första advent idag! Har fått upp lite julgrejer men tänkte byta gardiner lite längre fram. Jag skall ju till Ullared nästa helg så jag kanske hittar nåt fint där! Blir en heldel julklappar också när man är där såklart! 

Eftersom julkalendern börjar imorgon tänkte jag gå upp och se den 7.15! Det är ju tradition och så mysigt att starta dagen med :-) Får bara hoppas jag orkar upp så tidigt ;-) haha går upp vid 8 annars.. Är ju lite skillnad, haha.

Ha en mysig kväll alle samman <3 


Pust & stön

Livet kan förändras på bara nån sekund och man vet aldrig vad som väntar i framtiden, på gott och ont. Ibland har man sina skyddsänglar med sig som vakar över dina steg, ibland kommer livet med en varning om att man skall ta vara på det man har för rätt som det är så har man förlorat det. Ibland får man känna tacksamhet för att saker inte gick som det gick utan man kom undan lindrigt... Ja mycket tankar om livet, men ett är säkert - det är skört!
 
Nåja, jag har inte råkat ut för sådanna saker som man kanske kan tro!! Men i fredags ramlade jag med cykeln men kom lindrigt undan - en spricka i armen! Hela fredagen spenderades på akuten för att röntga och undersöka skadan, åkte därirån med mitella och värktabletter - tack och lov! Hade inte velat åka hem med gips!! HUUA. Har haft ont som jävlel men det börjar bli bättre. Har slutat med användandet av mitellan eftersom jag inte får lov att ha den för länge då muskelmassan försvinner samt rörlighet blir sämre. I fredags kunde jag knappt lyfta armen alls för att det gjorde så ont medans framstegen har varit allt ifrån att ta på mig BH själv till att göra mindre tunga saker med armen... Har fortfarande ont när jag drar eller tar i, det går inte men är tacksam för att jag är påväg åt rätt håll! :-)
 
Har mitt i allt elände haft en hemtenta att skriva på, för hand dessutom (!!!) Kunde inte varit mer opassande just denna veckan när jag varit mer eller mindre handikappad! Men men. Skickade in hemtentan idag, så nu pustar jag ut... Tills på måndag då allvaret börjar igen. Stort projektarbete att börja skriva på samt ett annat arbete i vår andra kurs vi börjat på - inköp. När tar det slut med dessa arbeten????? ;-) Ingen rast och ingen ro.
 
Känner för första gången på länge att jag har en ledig vardag imorgon. Vi bestämde att vi inte nödvändigtvis behöver sitta imorn utan vi börjar igen på måndag, vi behöver lite vila! Så imorgon väntar besök av min bror + fru och lilla Emilia! Känns som jag inte träffat henne på flera år. Men det stämmer ju inte hon är ju bara några veckor gammal! ;-)
 
Långt inlägg idag! Har precis satt ut en annons på blocket på studentlitteratur som jag inte längre har användning utav. Hoppas på lite klirr i kassan nu! 
 
Imorgon kommer syster till mig, vi skall på Veronica Maggio som besöker Trollhättan. Alina Devecerski är förband! Kommer bli grymt skoj!! Vi börjar kvällen med att äta AW på Majobar! Mums.
 
 
 
 
 
Me this week............... :-)
 
 
 
 
Och en bild på mig nu........
 
 
 
 NÄÄÄ skojj ju bara!! Det är ju veronica Maggio ser ni väl. Är ni blinda eller.
 
 

Vacker utan spackel? Näääää ;-)

Äntligen tog jag tummen ur och blev medlem i glossybox igen. En box fullspäckad med massor av skojjigheter varje månad! Skönhetsprodukter av alla möjliga slag, en gång fick jag tandblekning - den fungerade otroligt nog! Sen får man alltid massa produkter man aldrig kanske skulle gått och köpt själv i affären, som man testar och kanske börjar köpa framöver! Kanonbra!
 
Inte medlem än? Bli det här! ----> Glossybox