Året som gick : 2014

 ... Nyårsafton: Om jag är frisk hänger jag med på nyårsfest hos Tobias kompis + tjej som köpt hus, är jag fortfarande sjuk så antar jag att det blir jag & soffan!


... Julklapp(ar):
 Presentkort, pyjamasbyxor, chipsskål, fotfil, kaffeställ, trisslotter, parfym, värmefilt, hudvård från The Body Shop, pengar m.m.


... Skumpa: Har blivit en heldel gott bubbel men det godaste var ändå moët rosé som jag fick av vännen Matilda i 25års present!

 
...Även en fin flaska jag fick av vännen Emma var inte dum den heller till lite skaldjur!
 
 
 

... Vin(er): Perfect day både rosé och vitt med syster i somras ♥

 
 
... Att se fram emot: Många som fyller jämnt bland annat Tobias ♥ Sen ser vi även fram emot eventuella resor som det nya året kanske bär med sig ;-) Nytt jobb förhoppningsvis! Tar ju högskoleexamen till våren så kan vara käckt att få in en fot ganska snart i branschen.


... Bar:
 Free bar i Fuerteventura var inte fy skamm! Ni kan tänka er vad vi hämtade drinkar in på rummet! 

 

... Restaurang: MajoBar har nog varit favoriten i år, besökt många gånger bland annat på vår 5 års dag!

 

...Men även restaurangen vi besökte i gamla staden på Kreta var ju inte något lyxig!..seafood ♥

 

... Jobbigaste: I våras när jag hamnade i en ond cirkel med tentor som blev omtentor och ja, jag var ju inte något stressad över detta! Men klarade alla och sommaren var räddad!

 

... Platta: Blandningslistan på Spotify har gått varm!

... Film: Håkan Hellström - känn ingen sorg ♥ Den kom år 2013 men har setts många ggr i år!

... Bok: Dåligt med skönlitterära böcker i år men i Niqab på stureplan var bra som jag lånade av syster, efter det började jag läsa/läser än Blondinbellas Economista! Har dock en hel hög böcker som jag bara längtar efter att få börja läsa!!

 

 ... Tv-program: Big Brother har följts men annars kanske idol?

... Radio-program: Musikhjälpen 2014!

... Serie: Den enda och mest beroendeframkallande serien: Sons Of Anarchy! GRYMT bra! Synd att serien slutade nu... Vi har sett vart enda nagelbitande avsnitt!

 


... Spel:
 TP, Besserwizzer och nåt annat spel som jag inte minns namnet på har spelats nu i december, roliga och lärorika! ;-)

... Mobil: Samsung galaxy s4 plus fick det bli!

... Resa(or):

Fuerteventura i Januari

 
 
Kreta i Juni

 

Impulsresa till Finland då vi blev utvalda faddrar till Lilla Rasmus ♥

 

... Besvikelse: Att man inte alltid kan lita på människor runt omkring sig. Har fått bli mer restriktiv med min energi och vem jag lägger den på.

... Smink: Smink och smink men ögonfransförlängning har varit en riktig hit!! Man ser fräsch och sminkad ut jämt! Eller fräsch jämt där kanske jag tog i ;-)

 
 

 

Julledighet!

Vi har jobbat på bra i gruppen med alla arbeten så vi tog välförtjänt julledighet i torsdags! Nu är det "bara" tentan kvar samt två seminarium i mitten av Januari. Känns skönt att vara i fas! Hämtade ut hemtentan som vi skrev för hand den veckan jag gjorde illa min arm och var så gott som hög på värktabletter, många i klassen som fick komplettering eller blev underkända men i vår grupp blev alla godkända!! Så skönt. Den mest överjävliga tentan som vi gjort, skönt att den är historia nu!
 
Har handlat alla julkappar förutom en endaste och den skall inhandlas imorn! Skönt att det också är avklarat så att julen bara kan njutas av till fullo :-) Julen firar vi i tre dagar i år, 23:e åker jag och sover hos mamma och har uppesittarkväll, 24e firar vi i Dalsland hos Tobias morfar - kommer vara ca. 18 pers sammanlagt där. Blir en livad jul :-) Skall bada badtunna och basta, kolla på kalle anka samt äta och dricka gott! 25e firar vi alla barn med respektive + barnbarnen hos min familj ♥
 
Igår hade jag svärmor hos mig, vi drack hennes hemgjorda glögg samt drack lite rödvin! Det var riktigt mysigt. Idag händer inte mycket alls. Jag har haft lite hemmaSPA, målat naglar, färgat bryn och nopprat, lagt ansiktsmask och skrubbat händerna med himalaya salt, händerna blir babylena! Ikväll skall vi prova på att göra Boeuf Bourguignon gryta! Skall bli gottigt... :-)
 
 
 
 
 
 
 

if youre happy and you know it clap your hands !

Verkar som att goda ting smyger sig på smått och bara blir fler och fler! 
Jag är totalt supernöjd med min nya Macbook air! Den är så superlätt, vilket är perfekt för mig som kånkar böcker och dylikt fram och tillbaka från skolan. Behöver verkligen inte ha någon klump till dator då utan denna är bara så perfekt! 

Btw är armen bättre för var dag men är sjukskriven från allt som har med arbete att göra tills början av nästa år. Kanske lika bra... Behöver ju inte hoppa på med tunga lyft för tidigt eftersom det då kan bli värre och jag behöver stanna hemma ännu längre. Så nu kör jag bara skola. Får en heldel hjälp av mina kurskamrater ifall jag behöver och det är jag så tacksam över.

Har massor att göra i skolan nu vad gäller arbeten som skall in och tentor i januari...Försöker att inte stressa upp mig men ibland är det svårt! Dock insåg vi idag att vi kommit väldigt långt i vårt ena arbete och det var en skön känsla! Då kan man slappna av i helgen :-) 

Fick veta idag av min syster att min systerson sagt moster för första gången nu!! Åh jag blev såå glad, ni förstår inte vad jag kämpat med att lära honom det!!;-) <3 Vi skall ev. dit i helgen och hälsa på så hoppas att han säger moster så att jag får höra!! Min älskade lilla Alfred <3 

Fler roliga ting i helgen är en ullaredstripp med de goaste av töser - Emma, Matilda och Hanna! Ska bli skoj med en roadtrip :D Länge sedan jag var där nu... Sist var vi där ungefär samma tid som nu, efter löning i November... Då sa jag att jag aldrig skulle göra om det, vilken julstress! Men nu blev det så igen, haha får hoppas på bättre tur denna gång.

Jaja, nu blir det skinksmörgås och glögg med min käreste <3 <3