Snorvalp

Hallåå bomtät i öron,näsa,hals. Står i valet & kvalet i att sjukskriva mig imorn eller ej. Jag mår skit & känner mig som ett ras på morgon men mot kvällen känner jag mig bättre.. Kan vara iprenen som gör sitt jobb? Sjukt jobbigt att inte veta vad man ska göra.. att göra.. att inte göra..


SNÖRVEL.


a little lunch with a little friend

Tycker det är oerhööört jobbigt att gå in på bloggar som aaaaldrig uppdaterar.. Så inser jag hur bra är man själv då?? KASS.


Idag har varit en skön dag, börjar komma in i en skön vakna-upp-rutin & äter helst frukost nerbäddad i sängen & tittar på EfterTio (eftersom jag inte vaknar tidigare än så på lediga dagar;) ) Så skön start på dagen! Njuter av en låååång frukost om jag inte har annat inplanerat.

Bestämde mig för att drrrrraa (ja kändes verkligen osm om jag behövde dra mig själv) till gymmet idag! Jag SKA få en liten rutin på att träna åtminstone 1 gång i veckan oavsett hur jag jobbar. Jag måste få bukt med min onda rygg! Sagt & gjort blev det en riktig skön stund på gymmet idag. Tränade mycket ben & nedre rygg!


Sen unnade jag mej en tacosrulle när jag kom hem :D Livet ä gött änna!


Mitt enda MÅSTE idag var ett jobbmöte kl 17.00.. Mindre kul men skoj att kunna prata lite med en jobbarkompis, blir ju inte så mycket annars då man jobbar själv på vårt jobb, vilket är fruktansvärt trist för den delen!Så nu känns det som läggdags närmar sig? Imorgon väntar en väldigt trevlig stund tillsammans med bästa EMMA! Vi ska äta lunch & snacka skit, fyfan vad gött! :D


Godnatt!

Celebrity in my own house

Härlig måndagmorgon, började med att jag steg upp kl 9.50, ville se EfterTio på 4an samtidigt som jag åt frukost i sängen (the best) ;)

Isabella Löwengrip aka. Blondinbella är nämligen där varje måndag & hon är så inspirerande & härlig att titta på & lyssna till! Sagt & gjort, hon twittrade under tiden som Malou von sivers pratade med andra gäster om bl.a skilsmässor & vad som är postitivt resp. negativt med det, & jag twittrade på #eftertio med lite kommentarer då & då bland annat denna som jag även fick en kommentar på av Isabella! Så roligt :D
sedan fortsatte det med ämnen som självkänsla & som Isabella frågade om längst upp på tweeten jag lade in här ovan; hur man tacklar balansen av att vara en prestationsprinsessa & ändå må bra? Där jag sände in ett svar som kom med i tv rutan! wohoo är ju kändis nu ;) HAHA!!

Säg bara till om ni vill ha en autograf!