This too shall pass.

Just another shitty day..... Jag orkar inte vara på dåligt humör. Har ont överallt, jobbar tungt, alla kläder jag har är fula, jag passar inte i nåt. Jag har ingen matlust, jag sover dåligt, jag orkar knappt ta på mig mina strumpor. Så kul känner jag mig idag. Det går över, det går över, det går över får jag intala mig själv.
 
Har kollar på Viaplay - my week with marilyn... Den var väl ok. Ingen höjdare, men jag hart en känsla av att jag gillar Marilyn.. Skulle vilja läsa någon bok med henne... Hmm hmm.
 
 
Slutar 16.45, får se om man hinner med en till film... Tiden står stilla ibland..
 
Igår var jag i lödöse och jobbade, skitkul! Men jag är lite trött jag.. Dåligt med sömn & lite mycket jobb kanske. Men det hjälps inte, bara till att bita ihop och jobba ännu mera! Pengarna kommer inte gratis.
 
 
Önskar bara att vissa saker var annorlunda. Önskar att det oerhört tunga molnet ska ge med sig nångång innan man går under.
 


 
 
 

Im just a girl.

Såhär många läppstift/läppglans/cerat m.m har jag i väskan/jackan, om ifall att det skulle gå någon nöd på mig!

Lyckas alltid samla på mig dessa mängder även om jag ibland faktiskt (!) rensar & lägger in i badrumsskåpet så hannar de alltid i en hög i väskan... :-) Jaja.. Vet inte hur många fler jag har i badrumsskåpet.... Beroende...... :-O

Whatsup weekend!

Trist att helgen gick så fort! Men vi har hunnit berika den med en heldel goda stunder! Fyllt dagarna med liv!;-)

Söndagen har varit relativt lugn. Mamma har varit hos mig & fixat med mina nya gardiner i köket! Sen fick hon tvättat våra fönster också, det var ju inte riktigt meningen men det tackar jag för <3 Efter gardin-hänget så åkte vi till överby en sväng, fick köpt mig en svart stickad kofta, supermysig! 99spänn på rean! Denna är från Veromoda fast på cubus;-) Vi köpte med oss en skagenbaguette hem & kokade kaffet här. Mums... Sen hare bara varit soffhäng & SATC-boxen för min del! Skönt... Är lite seg efter gårdagens utgång (va ju inte meningen egentligen men kul va det!!) vi var först på pitchers och åt en supergod förrätt & middag - skagentoast & ryggbiff! Mmmm.. Sen träffade vi Tobias kusin så drog vi till Butlers och dansade lite! Skön lördag! Tack Theresia för en sjukt kul kväll ;-D

Nåja... Är ledig nästa helg också men har tagit på mig ett extrapass på lördagkväll men det gör inget för jag är ledig fredag & söndag så det känns ok ändå! :-)

Kram på er, små läsare!