Journatt & Drömmar om korsika

2a natten jag gör nu.. Var hemma mellan 8 - 17.00 innan jag gick på nästa, samma visa imorgon. Börjar kännas olidligt redan. Går av mina 3 nätter på måndag kl 10.00, men sen börjar natt på tisdag igen, och på onsdagen har vi möte direkt efter jag gått av nattpasset till kl 15.00. Jobbar torsdag kväll & fredag dag (fick bytt mitt kvällspass då planet lyfter halv nio på lördag morgon, tack JENNY ;) ) Men hur i hela friden ska man hinna med livet hemma när man jobbar såhär??? :)
Ja jag vet inte men kroppen skriker efter 1veckas solsemester!!! =)

..Flera år sedan jag var utomlands sist, med syster. I lanzarote. 2005? kan det ha varit. Så det BEHÖVS & hädanefter ska jag bannemej åka utomland minst 1 gång om året. själv eller med sällskap jag ska åka!!! ;)
Det är rena naturmedicinen för själen.


Hopp... Sovande jour.. Blir det som igår natt då jag inte kunde somna förrän 02.00..? vet inte. Kan inte somna än. Ska nog lägga mig och läsa min underbara nyinköpta bok "dyngkåt & hur helig som helst" av Mia Käringer. Den är så jäkla bra! Man blir på gott humör för hon är verkligen en människa med båda fötterna på jorden. Hennes ord ger en gåshud. LÄS DEN! :-)


Ha en trevlig lördagsnatt allesammans... Skål till dom som tål.... ;-)







...Om 7 dagar!

Änglar finns dom?

Vi har en liten "Mussukka" på visit hos oss. Han kom med Tobias hem igår em. Och han verkar inte tillhöra någon i området. Har tydligen snurrat runt här i 3 dagar. Vi ska sätta ut lappar men tillsvidare så får han bo hos oss, har inte hjärta att slänga ut honom i ösregnet :( Han är så lugn & snäll, beter sig som om han alltid bott här hos oss. Jättekelig och väldigt harmonisk. En ängel tror jag? Ja.. En liten mussukka som man inte kan få nog av. Svart/vit hankatt, som jag döpt till Einar ♥ Eller Mussukka som jag hellre säger, a.k.a puffsinuffsen ;-)


Denna helg jobbar jag 3 nätter i rad... Känns segt men det får gå! :)

I'm grateful & blessed

Ännu en helg förbi, fullt med jobb. Nästa helg innebär detsamma jobbar 3 nätter i rad och är hemma mellan 8 - 17 efter varje pass sen hoppas man på nästa. Men... vad gör det när helgen efter det innebär Korsika!! Shit kan knappt fatta att det är så nära nu! Helt sjukt. Betalade resan igår. Kommer bli så sjukt underbart, Jag & Tobias + syster & sambo. Were gonna have a great time!! Ska ut på stan någon dag och shoppa nya sommarkläder inför resan!

Ett tag sedan jag bloggade, har hunnit med en del. kortfattat blev Tobias & Daniels 50års fest otroligt lyckad! Jag & fanny fick åka och handla mer mat för att vi trodde att det vi redan köpt inte skulle räcka, vi åkte 2 ggr! Ha ha men det räckte och blev över! Så roligt att så många kom och firade pöjkarna!

Vår nästa livsupplevelse blir efterlängtade älskade Korsika! Snart bara 1 v kvar!!!! :-)


Till hösten händer det en del med, förutom nya inköp till lägenheten som vi längtat efter så ska vi åka med gänget till Göteborg & få uppleva Volbeat live! Köpte bl.a detta till Älskling i födelsedagspresent :-) Kommer bli awsome! Sen väntar en Håkan Hellström konsert i November med syster, Hotellövernattning efter det! Innan dess väntar En Evo utställning som älskling ställer ut sin bil på, där blir vi bjudna på Hotell övernattning + all inclusive! Ibland är livet för gött :-)




♥ Love life - Life is love ♥