woosh whaat, Rom på måndag!

Blogg.se är ju helt ny i designen, när man loggar in! Coolman. Det behövdes ett litet upp-ryck!
 
Nååjaaaaa lördag idag, tanken var att vi skulle till knorrfest som arrangeras en gång om året i staan men så kom regnet, och åskan. Då vart vi inte sugna längre! Så vad göra med vår lördag? Jag är sugen på MAT! Måste äta typ NU. Så vi ska in till stan & ta en bit mat tänkte vi... Kanske på Butlers? MUMS.
 
Imorgon är det söndag, vilket innebär tvätt & packdag för på måndag ska vi till Rom!! Gäller att packa strategiskt, försöka mixa & matcha kläder man ska ha på sig under resan, för det blir en del shopping också och då vill man ju inte ha med massa onödigt bagage!! & vätskor får packas i en återförslutningsbar påse på 1 liter & max 1dl vätska i varje! Ja det är inte lätt som kvinna att försöka komma på vad man ska packa när man gärna vill ha på sig olika kläder varje dag men nu får man försöka ha på sig lite plagg fler än en gång ;-) Har typ en kjol som man kan dra upp till bysten så blir det en söt klänning också! SMART :D
 
 
Ha en trevlig lördag alla folk där ute så höres vi kanske innan Rom annars efter ;-) CHIAOOOOO


 
 

Semesterstängt?!

MEN hallåjaja, har inte blottat mitt 23åriga liv på länge, å här sitter jag & har snart haft 2 veckor semester! Herregud jag som skulle hinna med massor, har jag ens hunnit med hälften?! :-) Nåja vi har NJUTIT massor i olika stugor, Tobias familjs, morbrors & uppe hos hans morfar i Dalsland! Ja det är väl det som är semester - att umgås med folk man tycker om. Åker till Rom nu på måndag också det ska bli väldigt kul! Ska försöka stressa ner nerverna så gott det går:-) Ska bli spännande att se hur vi kommer att bo också! 4stjärningt, och designhotell, Mja blir kul... Sitter faktiskt i skrivande stund i stugan & tjötar med Tobias mamma & sambo, resten av gänget är & fiskar med båten i den fina sjön. Snart blir det grillat, sen bastu & lite ostbricka, jag tänker inte hymla med att det blivit en del alkohol på semestern men det hör till tycker jag, smuttar på ett gott rödvin nu. Jag bjuder på en bild!

Im in a rush

Haj. Har köpt en ny iPhone! Yeei.. 4s! Hinner liksom inte blogga egentligen, ska åka och hämta farfar på en rundtur... ska dricka mitt morgonkaffe först. Är ledig nu i 2 dagar, eller ja, båda dagarna är fullbokade med annat ändå så jätteledig är jag väl inte men ledig från jobb, och påtal om jobb så går jag på semester på måndag!! Yeeei:-) Nästan 4veckor ledighet tillsammans med Tobias, fick samma veckor så jädra gött :-D

Det vi har planerat in än så länge är resan till Rom v 31! Ska bli kul!! Sen ska vi väl till Dalsland till Tobias morfar, och till Tobias mammas stuga. Annars får vi bara ta igen oss bäst vi kan! Kanske blir en tripp till Stockholm om vi känner att vi har råd till detta innan Rom, sparar ju som en tok nu!! ;)

Nåja, idag annars än att umgås en kortis med farfar så ska jag en sväng förbi mamma och sen ska jag umgås med min vän jennifer!


Ha det så gött mina vänner! Kramis