Iphone rules the world

Hallå??? Vart har jag legat i koma innan jag förstod att iphone skulle bli en helt ny värld?? ;)
Jag STORMtrivs med min lilla pärla. Finns ju sjukt mkt roliga appar man kan använda. En del skämt-å-sido appar som man kan skratta ihjäl sig till men också en heldel bra så som Nordea - i telefonen. Hur bra?
Rekommenderar iphone!!

Hopphopp.. Slutade jobbnatten 13.00 idag, började 17.00 igår. SEGT men jag överlevde. Var hos mor och färgade håret en snabbis, sen åkte jag & klippte mig på drop-in (klippte mig själv för ett tag sedan BIG NONO på det i framtiden) Nu fick frissan lite ordning på det iaf, nu är allt slitet borta och jag kan nu låta det växa ut igen :) Skönt! Inte en dag för tidigt.

Köpte 1kg färska räkor på Jätten efter klippningen, som vi ska hugga in i om en stund! Mumsi.Byyyye!

Tired in my head

Jag är så fruktansvärt TRÖTT. Vill egentligen bara sova och samla krafter inför kvällens Zumba! Men ska laga mat först... Justnu kan jag inget annat än längta till Korsika den 7aug. SEMESTER! Skriker mitt huvud. Fyfan vad man kan jobba ihjäl sig ibland. Justnu känns det somom jag inte gjort annat. Well syns väl på lönespecen i Juni ;) Det gör det hela värt besväret.

Här känt mig lite seg efter helgens bravader. Jobb ofc. Men en liten vinkväll i lördags hann man med, och jag kan ju säga att man mått bättre på söndagmorgon! Tack vännen ändå för en nostalgisk upplevelse! HAHA, lyssnade på gammal musik från våra yngre tonår.


...Har beställt en iPhone (äntligen!) Kommer på torsdag ev. Känns GRYMT bra. Jag är SUPERnöjd.

Dessutom närmar sig Tattooday på lördag!!!! Gött som fasiken det med. Mycket att se fram emot nu, Iphone, Tattoo, Tysklandresa, tjejkväll, SATC-kväll, Korsika m.m. ! =) Kanske T.o.m Högskolan ;)

Ehm... Ja. Nu ska jag laga fläskfilé! Bye


Mine soooooon ;)

Fredag!

Marinerad lax & ugnsrostade grönsaker med sweetchilisås blir det till middag!

Är ledig idag men jobbar resten av helgen. Så idag blir det väl inte så himla avancerat med saker att göra, ska äta gott först, sen åka och ta en kaffe hos en vän till Tobias, och mig med ofc. =)

Har varit ute i svängarna med hun & handlat mig ett oljefilter till gamle bilen (har skjutit upp det länge nog) Nu ska allt fixas.. Och har även varit på överby och kikat på olika erbjudanden om iPhones! Är RIKTIGT sugen på att slå till nu. Ska bara hitta det bästa abbonemanget, blir antingen Tre eller telenor. Tror jag.


Seether feat Amy lee - broken (Härlig låt ju!)