packning pågår......

HellO. Håller på att skriva en packningslista nu som vi kan pricka av allt eftersom... Varje gång står man där och tänker att "åååh va det inte nåt meeer"?? :) Jaja det löser sig.. Jag tänkte iaf lugna nerverna lite med ett bubbelbad & skrub. Sen ska jag stryka alla kläder, packa ner och röja undan lite här hemma. Vi sover hos mother inatt eftersom vi ska gå upp typ 4 i natt? Så det blir bastu & lite god mat där borta, sen skulle moder färga mitt hår. fresh. Köpte ett nytt balsam igår fr. Joico. För färgat hår ofc. Ska testa det efter badet :) Så får vi se om det är nåt att ha ;)

JAJA, Nu måste jag sätta igång, skulle behöva trilla ner till stan också för att växla ut lite pund! Samt lämna in min timlista för sista gången, sen blire LPS!! YEAH ;)


Bye bye sweets ♥

 

Hello bloggen

Åh bakissöndag så det skriker om det! Men har haft otroligt roligt med syster + tjejorna :) igår kväll, var crazy! Såå otroligt god paj syster lagat, kallröktlaxpaj med romsås ååååååh det bara smälter i munnen! Skulle få receptet på det, Gott! Sen blev det en heldel vin också ofc, känns i kropp & knopp idag kan jag lova. Det var inte drömläge att sitta på buss hem sen. Mådde sådär ;) Men men, kom hem till mitt hjärta som också var bakis, haha. Ja vi har inte gjort så mycket för världen denna söndag! Eller jo jag satte igång med tvätten, ville ha bort allt innan vi åker till London på Onsdag, kan inte fatta att vi snart är där? Ska bli så lyxigt med god mat ute varje dag & shopp till u drop! ;) Min LV är snart i mina händer!Nog snackat för ikväll. Ni har väl inte glömt ställa om klockan idag? ;) Sommartid men HEY wtf vart kom all SNÖ ifrån??!! Våren var ju här, jag har plockat undan min vinterjacka och jag VÄGRAR ta fram den igen för nu är det VÅR!!! ;)


Har lite bilder & skit från igår men jag vet varken vart jag lagt av kameran eller mobilen. Så det får bli en update imorn när man känner sig piggare!TACK älskade syster för världens roligaste kväll! ♥ Vi ses på Tisdag! :)

Pensionärshopping?!

Jag har börjat ställa väckning kl 9.20 varjedag nu. Då jag inte jobbar förstås ;) Det är faktiskt skönt att vakna i tid & kunna äta frukost, på MORGONEN :D Så det gjorde jag, grötfrukost ofc! Sen drog jag igång med städning här hemma inför helgen, min husband får ju company när jag drar till systers stad på tjejfest!! ;) Så jag har fixat & donat ett par timmar, sen gick jag ner till stan & mötte upp David+Christine, så vi strosade runt på stan & shoppade eller ja JAG shoppade & David klagade på att jag inte shoppade fort nog, vad ville han göra tro? Gå en pensionärspromenad? NOT FUN ;) Jag shoppade bara lite ansiktsscrub, en bh (skulle bara haft bhband men hittade inga VITA!) så det blev en hela bh-tjosan, köpte mig lite bryn&fransfärg, sen köpte jag färdiga våfflor på ICA, vi har inget våffeljärn, tror jag?! Har inte orkat leta ;) Så man kan stoppa ner dom färdiga i brödrosten och sen är det klart!! :D Haha. Enklare kan det inte bli. Fyllde på ett busskort också, inför resan till syster. Så, nu återstår bara packning!


Har förresten lyssnat på finsk radio hela dagen idag, googlade fram SuomiPOP. Ungdomlig finsk musik it is ;) Hehe. Tobias såg undrande på mig när han kom hem!