Måntagh

uhh det blev inget gammlet vitrinskåp fr. kuriosaboden, för vi hittade inget som passade oss, MEN vi fick med oss en hylla som vi tänkt ha i hallen, i trä. Superb.
..Nu blir det IKEA inom en snar framtid, Vi måste ha ett vitrinskåp NU! Jag har bestämt mig för att ta bort en hylla vi har i köket på väggen vid köksbordet, så idag har jag rensat ur ALL skit där inne! Pjuh... So, now its time... Att fylla ut the blank spot i vardagsrummet! Samt grejja med ny kökslampa & en fabulous inredningsdetalj där skåpet vart, mmm... me likey ;-)Så... Måndag. Jag börjar jobba 18.00... Får hitte på nåt att göra tills dess. KASS väder ute så jag vägrar bege mig ut! :-) Blir kanske lite SATC maraton igen? Syster ska ha tillbaka boxen snart så jag får passa på! Hade tänkt att städa men det kan väl göra en annan dag! Mat behövs dock... Äta bör man.

I helgen har vi varit på kalas hos Tobias pappa, väldigt skoj! Lite annorlunda fest, med gammal rockn'roll musik & jädra härlig stämning :-) Söndagen vart inte mer än att slappa i soffan, det är så underbart sådär dagen-efter ;-) Sen beställde vi lite hämtmat ock. Yummie!


Cool babes! Ha en trevlig måndag!

Torsdagsaktivitet

Ledig dag S K Ö N T! Inväntar en ledig helg också, med ett extrapass imorn dock.. men det gör inget för det är skönt att jobba fredagkväll på mitt jobb :)

Har varit iväg med svärmor idag, en runda på gamle Outleten som vi brukar göra ibland på torsdagar. Man kan hitta mycket billiga saker! Oftast blir det doftljus inköpt där ;) Det blev det idag! Efter detta en kaffe tillsammans. mys mys.

Nu väntar jag på att Tobias ska bli färdig så vi kan åka till hans morbrors Kuriosabod, vi har tänkt köpa ett gammalt vitrinskåp & det tror vi att vi kan hitta där, vi får väl se!


Byeee ;)

Ett klick

Jag klickade just hem revitalash på nätet! Nu får vi se när jag får paket på posten :)

Btw, var på ett ganska så givande samtal/möte med min chef efter jobbet idag.... Kan komma att göra min framtid lite ljusare.. ;)