Förhoppningar & regnbågar!

Helgen har varit precis så, upp&ner. Har vart och hämtat grejer från min bortgångne farfars lgh.. Tungt & lättnande samtidigt, tungt iom alla minnen i alla saker, i lägenheten i sig även om de flyttade dit i början av 2000talet.. Minns ju fortfarande hur farfar och farmor bodde där, hur de gick ut & fikade på sommaren med oss barnbarn när vi kom & hälsade på, hur jag suttit på uteplatsen och pratat med farmor en varm sommardag, bara vi två... Dofterna, ljuden & känslan, när jag somnade i soffan hos dem efter en jobbig skol- eller jobbdag... När jag sov över hos farmor när farfar låg på sjukhus, det va bara vi två. Känslan. Jag saknar dem båda väldigt mycket & hoppas att de har det bra i himlen tillsammans med mina farbröder och min pappa <3
Lättnande kändes det iom att det har varit ett måste som hängt över oss länge nu, en brådskande sak. Nu är det snart över. Bitterljuvt.


Men, så fick jag ett samtal från svärmors jobb. Har sökt sommarjobb hos dem. Nu är det snart klart & allt pekar på att jag kommer jobba hos dem! Vänersborgs kommun, hemsjukvården, natt! Underbara nyheter!! Det kommer innebära att jag kommer kunna få så mycket av sommaren fritt! Jobbar ju när alla andra sover, ledig flera dagar i rad efter 2, 3 nätter... Jag ser BARA positiva saker med detta sommarjobb! Åker dessutom runt i bilar i hela kommunen, vilket är skönare än att sitta stationerad på en och samma avdelning som det kan vara ibland.

Äntligen lite bra nyheter!

Firar med ett glas rött denna söndag. Veckan som kommer innebär TENTAPLUGG med min älskade vän Emma! Blir till att plugga väldigt intensivt, tentan är på lördag. På fredag sover emma över hos mig och vi ska mysa med god mat & nåt glas vin för att vi ska må så GOTT innan lördagens tentamen! :-) Säga vad man vill om hur man laddar upp bäst inför tentor men jag kan inte komma på nåt annat som slår vår fredag nästa vecka ;-)

Long time no see - IGEN

Fifasiken vad sämst jag är på att hålla bloggen vid liv :)
 
Jag vill iallafall updatera er alla (1st?) läsare om att jag fyllt mina 25 nu och vill berätta om min fantastiska födelsedag, eller ja min fest jag hade i lördags 15/2! Jag bjöd alla personer jag allra helst ville se på mitt kalas och de flesta kom faktiskt! En person jag saknade var min själavän Fanny men hon firade ju oxå sin 25års dag samma kväll i Skövde! Så vi bestämde att vi tar igen det nån annan gång tillsammans! ♥
 
Jag hade det otroligt trevligt och det hoppas jag mina gäster oxå hade! Tipspromenad, musicquiz, buffé och lite alkoholhaltiga drycker på det + en massa blandad musik!
 
Fick en massa fina presenter oxå! 
 
 
Av Tobias pappa, sambo, lillasyster + farbröder,respektive + barn
ett Vinglas Carolina Gynning,

varje glas har ett budskap, detta har; 
" MIND CONTROL
- Tänk positivt och lyckan kommer till dig. Tänk positivt och du har hela världen för dina fötter."
 
 (...psst.. om min familj läser... Jag önskar mig fler sådana i framtiden ;) ............. )
 
 
Samsung galaxy tab 3 av mitt älskade hjärta Tobias ♥
 
Cykel av mamma+sambo, bror & morbröder
 
Mateus tallrik, Hannah & Amanda rosévin av syster,sambo+Alfred ♥
Armband med gravyr av min älskade vän Emma ♥
 
iittala essence vitvinsglas + en fantastisk tulpanbukett av heléna & David ♥
 
 
Moët champagne av Matilda ♥♥
 
 
Tassimo av bror + sambo ♥
 
Te, godisar +Te mugg Green Gate av Theresia + lilla Alexander ♥
 
Änglakort + iittala mumin dricksglas av Malin & Gabriella ♥
 
...Jag fick också;
- Presentkort Cervera av jennifer + sambo ♥
- Presentkort adlibris, Prosecco & rosentvål av Emma & Mijo + Vilma ♥
- blomma gjord i en iittala kastehelmi ljuslykta av Saija, Andreas & Melwin ♥
- Presentkort SPA av Mina kusiner + respektive ♥
- Otroligt vacker hängande ljuslykta av Alexander & Mathilda ♥
- Örhängen + armband + Elvis rödvin oxå, av tobias pappa, sambo + farbröder + barn ♥
- En vacker skål av svärmor Maria + fam ♥
- En superfin fotogenlampa av Tobias morbror + familj ♥ 
- Pengar av min moster i finland ♥
 
 
♥♥♥ TACK alla mina underbara fina vänner & familj ♥♥♥