Shop til' U drop

Shopping idag med mammsing, trevligt! Jag är ju ledig fram tills fredag, skönt! Hade tänkt att träna idag men eftersom vi ska på beök hos ett par vänner lite senare så fick jag strunta i det, men jag tog tag i städningen här hemma istället för att göra något effektivt, och det var ju skönt att få det gjort! :D

Handlade lite smått&gott idag, bl.a ett par söta ugnsformar från en ny butik på Etage, väldigt söta att ha t.e.x efterrätt i eller kanske någon smarrig ugnsbakelse? Söta anyhows...
Sen var jag inne på Makeupstore & köpte en svart ögonskugga att skugga snyggt med till alla höstens festligheter, för det blireju massor av ?!;) Nåja, fick med ett smakprover på schampo+balsam också, käckt! Så får vi se hur bra dom är dårå :)Tidningen wellness fick jag & mor inne på hälsokosten när vi handlade, naaajs! Som ni ser så kommer jag få platt mage & sexiga ben inom en snar framtid..! ;) Mohah.

Superwomanskor

hör & häpna, jag drog mig bort till gymmet idag :O MEN. Mjukstart... Annars tröttnar jag FORT. Blev 30min PW på bandet & sedan tränade jag lite ben på maskin. Alltsomallt 1timmes träning, inte dåligt. Tror det är mina nya superwoman-skor som ger mig energin ??NU prisonbreak :)

ilovepink

Idag börjar jag jobba igen efter 2v (underbar) semester. Jobbar 15.30 - 00.30 & känner mig ganska redo, ska packa med mig lite korsord & en bok som jag läser, Kärlek hur fan gör man. En väldigt bra bok faktiskt, rekommenderar den!
.. Sen var jag & köpte ett par nya träningsskor till mig, som en spark i röven & en påminnelse om att jag måste börja träna, min kropp behöver det! Jag har inga direkta mål om att gå ner i vikt eller sånt utan jag vill bara få en starkare kropp, en mer fast & tränad kropp, jag vill träna för att må bra. Tänker inte börja med nån diet eller sånt skit utan jag tänker laga bra & nyttig mat som håller min kropp stark & frisk! Hungrig är det värsta jag vet ;)

Nåja, mina nya dojjs!


SÅÅ snygga om jag för säga det själv ;) Rosasvarta ♥ & superlätta, känns knappt att man har skorna på sig! Tror att jag kommer känns liite mer för att dra mig till gymmet i mina nya energikick-skor ;)


Ha en bra måndag you guys! När jag gjort klart passet ikväll så är jag ledig i 3 dagar, thats the joy of working 75% ;) Behöver nog det ett tag.. Får inte tappa fokus..