Musik och livets skeden.

Att jag inte går sönder. De har lagt på oss så brutalt mycket arbete i skolan så jag har lust att gå upp till någon på kontoret och fråga om de försöker få oss att bryta ihop. För de lyckas. Jag. Är. Slut.
 
Har arbetat fram en jätteuppsats i skolan som vi skickade in i torsdags förra veckan. Efter det har vi nu haft (med helgen) 5 dagar på oss att få ihop vårt andra jättearbete i andra kursen, vi fick liksom offra helgen till att klara detta. Nåja, vi gjorde det i alla fall vi fick ihop allt & idag presenterade vi vårt arbete samt hade opponering.
 
Efter detta for jag iväg till Vänersborg i ilfart för introduktion inför sommaren och när jag kom hem, landade jag i soffan och dog. Typ. Nu har vi 6 dagar på oss, först ska vi presentera vårt andra arbete på måndag, sedan skall vi skriva en individuell kritisk reflektion från en C-uppsats vi varit och granskat, sedan är det bara hemtentan också. Mycket nu! Bara en vecka kvar i skolan.
 
Nåja imorgon är vi lediga från skolan i alla fall men skall börja med att beta av skolgrejer hemifrån.. Fredag längtar jag & Tobias efter MUCHO, då åker vi till Lidköping och fredagsmyser med syster, M och Alfred ♥ - Moster är SAKNING!! Idag fick jag reda på att min bror och min svägerska väntar en tös i Oktober! Så roligt med en liten tjej, kommer bli en stolt faster ♥
 
Lördag är det klackarna i taket, tjejkväll väntar! Har bjudit hem min vän Emma till mig först så ska vi catcha-up lite innan vi drar vidare till en annan Emma där en flock med kvinnovarelser befinner sig ;-) Cruising i THN också till helgen! Massa raggare överallt..... hua....
 
 
Favoriter just nu på spottan; 
Tror jag lyssnade på denna 511ggr på hemvägen från Vänersborg. Så. Bra!
 
 
Även denna skönhet; 
GÅSHUD. Bra text. I löv.
 
 
Även; 
Gunggungigungggg. ÄLSKAR LÅTEN KAN INTE SLUTA LYSSNA (capslock?)
 
 
Äveeen;
Gillar du låtN säääg svar JAA. Så skön, indiekänsla, ängar.. mm.. Drömmar. Lycka.
 
 
ÄVEN siste men ente minste; 
Alltså ge mig bara en dubbel margarita! Pronto.
 
 
 
Säg en grej i kommentarsfältet vettja! Lyssna på alla låtar NU. En order.

Hårt arbete lönar sig

Sitter på jobbe' och skall ta mig igenom en vaken natt. I vanlig ordning så fick jag igen direkt sömn hemma innan utan bara vila så vi får väl se hur detta går ;-) Jag trivs med nattjobb vilket är tur då jag kommer jobba natt i sommar och redan har schema för detta! 
Skolan rullar på, knappt man hinner hämta andan ibland - har typ gett upp hoppet om Maj månad då jag kör på som ett ånglok med studierna och jobb däremellan, längtar till Juni då skolan tar paus, vi åker till Kreta och gottar oss samt jag börjar mitt sommarjobb med ett riktigt lyxschema! 
Under tiden man kämpar på så känns det riktigt skönt med glädjande besked ibland, som idag när jag fick reda på att jag fixade min Ekonomistyrningstenta! Lyckan var total! Nu väntar jag bara in resultat från affärsjuridiken, klarar jag den samt om vi fixar arbetena i kurserna vi läser nu så har jag klarat hela mitt första år, alla kurser! Wow!

En nattakopp med mango Te! 

Flashbacks

Hatar när man bara sitter och zappar på TVn när det inte kommer nåt bra alls.. Greys är ju ikväll men jag & Tobias såg det avsnittet i förra veckan så jag vill inte se det igen.. Så jag slår på vh1 & där visas "very 00s" madonnas musikvideo "heard it all before" ser jag och får såna tillbakablickar på när jag & min syster var i Lanzarote ihop när jag var 16år! Så rolig resa!! Så kul att resa bara vi två! :-) I alla fall... Denna låten förknippar jag till när vi sminkade oss inför en utekväll, inte hade nån "stereo" att lyssna via så vi fick lyssna genom syrrans freestyle (!!) ha ha, med varsin hörlur i örat, lyssnade vi på Madonna - heard it all before. Härligt när man får flashbacks!

Idag har vi/jag pluggat hemifrån inför tentan på lördag. Vi bestämde att alla skulle läsa på litteraturen i lugn och ro så det kunde vi likagärna göra hemifrån. Så jag är så trött på plugg nu för ikväll och vill INTE dyka ner med näsan i boken fastän det bara visas skit på TVn... Nä jag vill bara fortsätta onödig-Zappa.... Kanske kommer det en till flashbacklåt snart?! ;-)

Kolla in heard it all before via denna snygginglänk;

http://youtu.be/MyeN5h9nLas