Måndag

En ljuv sådan. Solen skiner, jag har sovit ut. Dricker mitt morgonkaffe & bara är :-) Ibland stannar man upp och njuter av nuet. Vilket man borde göra varje dag, mindfullness.

Kanske låter det som om jag är ledig denna ljuva måndag men icke, jag jobbar 18.00 - 00.30 idag. På mitt halvtidsjobb! Börjar kännas som verklighet nu, och bara pratet om jobb till våren, att jag ska börja skriva på en annan Lpslista & få betald semester är ju någonting jag trodde låg långt ifrån mina räckhåll. Känns... Overkligt :-) Men skönt!

Nåja det jag ska fördriva tiden med innan jobbet är;
- Tvätta.
- Besöka överby & köpa div. saker samt hämta ut min klocka.
- Laga mat
- Sova en stund

Igår var det exakt 2mån kvar till julafton!! Jag bara längtar tills jag får börja julsmycka vår lya! I år ska vi ha en & annan tomte (både jag & T är allergiska mot jultomteprydnader) men jag ska ut och leta efter nåt i vår smak. Så är julen välkommen! :-)


Vårat vard.rum för stunden, solen skiner in och vämer en vrå i vår soffa!


Life's good . . ♥

TGI? Don't think so :-)

Alla hyllar helgen återigen, "jaa den är här"!! Dessvärre finns det folk som inte är speciellt lediga, Både jag & Tobias ska jobba i helgen, Tobias jobb ska ha inventering lörd + sönd & Jag har Högskoleprovet hela dagen imorn samt jobbdag på söndag. Så det känns sådär kul med helg för vår del, dessutom när ännu en jobbvecka väntar nästa vecka. Själv är jag bara ledig Tisdag nästa vecka. Men men, jag blir ju ledig nångång jag med!

Detta inlägg får bli mitt första i kategorin "klagomuren"

Igår föll första snön, och det gjorde det ordentligt! Jag jobbade kväll/natt slutade 00,30. Sen fick jag bege mig ut i snöyran i 30km/tim. Tackar gudarna för att jag inte jobbade i lödöse!! Hade inte klarat den vägsträckan i behåll, med sommardäck dessutom! Så idag åker dom på, runt 14.00. Sen, så fort det är bytt åker jag hem och har en "mig för migsjälv"-dag. Gamla högskoleprov ska fram & en kopp Te med honung i högsta hugg! (Vaknade med lite halsont) Så denna dagen känns mör, har träningsvärk från igår då jag & Fanny gymmade. ORDENTLIGT! Hade en gymintruktör som vägledde oss i alla möjliga träningsmetoder. Kul! Nåja, Im still alive and going strong :-)
Önska mig lycka till på provet imorn..............................


BTW! Ska hämta ut ett H&M paket på posten idag, ska bli spännande och se vad som inns i, har gjort en stor beställning till mig & Mannen. Men det kommer i två olika paket. Wohoo :-)


Anställning

Kl 15.00 hade jag ett möte på kommunhuset i stan, efter det kom jag hem med anställningsbevis på en halvtidsanställning! Kommer gå på timlista december ut sen är jag fastanställd till våren på halvtid. känns rätt gött faktiskt :-) Nu slipper jag vara så beroende av helgjobb m.m. Jobbar varannan helg, men självklart klarar jag mig inte på bara en halvtid så jag kommer jobba extra i lödöse framöver men det känns skönt att ha lite fastjobb!


De la gött änna! ;-)


Nu ska jag lägga mig i soffan & vila en stund. Kl 18.00 börjar jobbkväll/natten som slutar 00.30.

Hajdå!!