Framtiden

Jag har nu bara några fåtal veckor kvar av mina sista kurser innan sommaruppehållet. Just nu är det rätt mycket att stå i, tycker jag. Gjorde en tenta i lördags (känns som att den gick bra! skönt det...) Har en till tenta nästa vecka lördag samt en individuell uppgift som skall vara inne på fredagen innan tentan. Vi har deadline på vår stora uppgift i Organisation & ledarskapskursen 22 Maj samt deadline på reviderad uppsats 5 Juni våran andra Deadline på vår stora uppgift i Entreprenörskap är den 28 Maj, vår hemtenta läggs ut v 21 alltså om 2 veckor och skall vara klar 8 Juni. Mitt i allt detta skall jag jobba så mycket jag kan (självvalt men ett MÅSTE då jag inte får CSN i Juni) samt gå på medicindeligation inför nattjobbet i sommar men även en liten dagsresa till Danmark 13 Maj :-) Pust pust...
 
Men när skolan känns tung & svår så tänker jag på framtiden, varför jag gör detta. Vad min utbildning kan leda till för möjligheter för mig i min karriär och i mitt liv! Drömmen lever kvar av att starta eget företag, TÄNK OM jag kan få chansen att göra detta, vilken fantastiskt rolig framtid jag har då! 
Driva sitt eget företag som man brinner för av hela sitt hjärta, vilket kommer kännas som att man inte ens arbetar eftersom det är en dröm som gått i uppfyllelse? Ett företag som man kan tjäna bra pengar på, ta ut en lön på, leva på en bra lön om företaget är tillräckligt lönsamt! Jag kanske kommer tjäna bra och det i sin tur leder ju till att vi kan köpa vårt drömhus, skaffa familj som vi kan försörja utan ekonomiska problem, vi kan resa när och vart vi vill, vi kan bygga vårt liv som vi vill!
 
Jag säger inte det att pengar kan köpa lycka, men ekonomisktrygghet är viktigt. Vi lever i ett samhälle som kostar pengar och vill vi ha ett bra hus, ev. bygga eget hus - då behövs pengar. Jag vill att vi skall kunna spara undan till våra framtida barn så de får en ekonomisk trygghet i starten av sitt liv. Pengar kan inte köpa lycka - men det kan köpa en ekonomisk trygghet! Det är nog så viktigt :-)

 
 
 
 
 
 
 

Torsdagsnöje!

Lite sovmorgon idag, igår var en dag i trötthetens tecken. Jag jobbade natt 22-08 så jag var hemma runt 8.30, åt frukost och kände mig egentligen inte jättetrött men visste att jag var tvungen att sova ikapp annars skulle jag vara dödstrött på eftermiddagen. Så jag sov till 14.00. När jag vaknade var det dags för lunch ;-) Hade lovat en dubbling 19-21 också igår så det fick jag också gjort, så dagen/kvällen gick fort förbi. 

Idag däremot skall jag & min kära vän Helena plugga hemifrån, hos mig denna gång. Vi har båda en tenta på lördag 9.15-14.15 så vi skall se till så att vi är väl förberedda ;-) Efter tentan är det raka vägen hem för att göra iordning sig för broders kalas! Jag har inhandlat en jumpsuit som jag tänkte ha!Vad tyx?? Nyuppackad på bilden så jag får väl dra en sväng med strykjärnet också ;-)

Påsken!

Påsken var helt underbar! Kändes som ett riktigt bra beslut att åka redan i lördags till Dalsland! Som planerat så bastade vi när vi kom dit! Morfar Erik ordnade lite äggtoddy på kvällen påsken till ära! 
Lördagen började jag & Tobias med en promenad på ca 5km, en runda kring en liten del av hans skog, det var så fint väder så det var en väldigt skön promenad. Vi åt påsklunch med alla tillbehör Jansson, rökt lax, sillar, prinskorv & ägg m.m. Sen åkte vi en sväng till Ed och tankade med oss lite bensin till crossarna, så passade vi på att köpa årets första glass! Senare badade vi i badtunnan och bastade! 
På kvällen åt vi ostbricka och drack rött vin & lekte lite lekar.

På måndagen åkte jag med på Tobias cross en sväng! Sen var det hemmakväll i soffan som gällde :-) Bäcken som pårlar.....

Glass! 

Jag & babe, ut på en runda!

Påsken 2014 i Dalsland! Flaggan i topp!
Nyhet numera är att man kan kommunicera via nätverket! Man har fortfarande ingen eller dålig täckning så ringa går inte till mobilen men man kan ju instagramma! Fantastiskt ;-)