Fredag!

Kunde ju varit mer innehållsrik men det känns som om man mest suttit i en bil på väg hela tiden nånstans. T.o.m i detta nu är jag inte hemma i soffan som vore önskvärt utan vi är hos Ts mamma, väntar på att han ska bli klar med en dator så att vi kan börja promenera till bror först & lämna en cykel sen gå hem & bara få vara i soffan! :-)

Idag har vi faktiskt fyndat det sista på mellandagsrean - en ny ryamatta, en grön sådan. Nu ska vi bara göra resten.. Typ 100saker sen är vi nöjda;-) Hehe allt får ta sin tid...

Hopp hopp tur att man har lite mer inplanerat imorgon då det vankas nyår!!;-) Ska försöka lägga en bild på min outfit när allt är klart med hårstyling m.m. imorgon innan vi åker till syster+sambo:-)

3-vlig fredag mina vänner!! Ciao

Hey..hey..HEY!

Nämen skriver hon idag IGEN tänker ni?!? Ja dra mig baklänges, hade jag verkligen tiden över till detta? Nu när jag inte måste iväg, laga mat, skriva, äta pilla navelludd ja, sånt som man bara MÅSTE få tid över till! ;)

Nerå men jag är ju faktiskt l e d i g  nu! Tills på måndagkväll, helt fantastiskt?! Det är så schöönt nästan som en semester såhär i slutet av året?? Idag har vi varit & mellandagsreahandlat, djävulskt långt ord! Om det ens finns med i svenska akademiens ordlista som också är svårt att skriva snabbt på de stackars tangenterna!!

Ja jag hittade en nyårs klänning med en gång på VILA! En smaragdgrön fin liten rychpych klänning som sitter hårt på lilla buken så den verkligen syns när man ätit den goda nyårsmaten! ;) Hittade även ett par nya dojjor på scorett för 400kr det var 50%rabatt på dom!! Är så nöjder. Nu gäller det bara att inpregnera dom noga och putsa med lilla mockaborsten som jag köpte till.. Detta kommer jag väl komma ihåg att göra typ i 2 veckor sen hänger stackars borsten där så grann & nästan oanvänd i hallen! Ni kan väl påminna mej?? Kan man sätta alarm på klockan varannan vecka tro?? Vilket sorgligt liv :D


Hur som haver så är vi bjudna till syrran på nyår & det ska bli så roligt!! Vad gör ni mina vänner på new years eve? Jag hoppas att ingen sitter ensam!! ♥ Big Love to u guys..
ohlallaaa ;)
Nya skorna!

Snott listan av syrran men det är väl sånt som syrror gör?!

Året 2011

... Nyårsafton: Firas med syskon + respektive även kallad paarmiddag som singlar hatar? hö hö.
... Julklapp(ar): Pengar, en bok, vinkylare, trisslotter, yankeecandle, irishcoffeeglas handdukar, sängkläder m.m.
... Skumpa: Gärna mycket av det!! Alexander bonnet var en goding på T;s födelsedag

... Vin(er): Torres rosé i Lanzarote smakade gott!!

... Att se fram emot: Vad det nya året har att erbjuda! Nyfikenheten är stor!
... Bar: Chillout baren i Santorini!

... Restaurang: Vapiano i Sthlm!

... Jobbigaste: Blev av med mitt körkort i februari + fick böter ! (Obs! Fick tillbaka kortet)
... Platta: Melissa Horn, Innan jag kände dig
... Film: Ja jag vet inte... En som jag nyss såg var bra, Himlen är oskyldigt blå men det är väl inte den bästa filmen jag sett i år... :)
... Bok: Nyligen läst: Jag älskar dig inte & ... Isabella Löwengrip Egoboost,
... Tv-program: Solsidan!
... Radio-program: Musikhjälpen 2011 BEROENDEFRAMKALLANDE.
... Serie(r): Greys Anatomy, Desperate Housewives & SATC :D
... Spel: Wordfeud såklart! Så 2011 ;)
... Mobil: Iphone ofc!
... Resa(or): London i Mars, Lanzarote i April, Santorini i Augusti & Stockholm i November! :-)
... Besvikelse: Konserten med Rihanna i Sthlm som blev inställd!!! Och.. Att jag hamnar som reserv på SSKlinjen jag söker till..
... Smink: MakeUpStore smink melikey :) :) :)

Jag har ju... egna svar förståss... ;)