I love you weekend

Denna veckan är snart till ända. Förutom jobb + extrajobb så har jag hunnit med shopping, fika, föreläsning med Bo Hejlskov, Zumba, husvisning (igår) & nu väntar bara HELGEN! Underbara helg! Jobbar bara en kortis imorgon (9.45-13.15) sen ska jag åka & fylla på kontoladdning, köpa present till Jennifer som fyller år på söndag! & självklart PACKA inför lördag, då vi ska på Öl&whiskymässa i GBG med hotellövernattning på Gothia hotell! Åker dit med hela familjen + respektive, kommer bli så jäkla skoj! Längtar!!

2 saker till som jag ser fram emot är imorgon fredag, då blir det Zumba kl 17.30 & sen fredagsmys på kvällen!! Älskar fredagar oavsett om jag är ledig eller ska jobba helg. Fredagen är magisk. Den ger energi!! Älskar att mysa till det med nån god mat & nåt gottigt att äta till typ Lets Dance! Kan inte säga att jag är jätteintresserad av programmet men det hör ändå lite till att sitta vid TVn kl 20.00 på en fredag oavsett vad man sitter & tittar på! Bästa sändningstid, jobbveckan är (oftast) över, man är trött, vill bara vara! Kanske tar man en öl, slumrar till lite i soffan - Perfekt! :-)

Lovely monday

Har haft en fantastisk ledig måndag! Började dagen med shopping + fikalunch med Jennifer & Cecilia, fick handlat en del skojjigt! Ajaj... Känns som det blev lite väl mycket än vad jag har råd med, men jag behövde lite nytt i garderoben! 
 
 


 
1. Halsband, BikBok
2. Jeans, GinaTricot
3. Jeans, H&M (Fyndade för 100kr!!)
4. Top med transparent rygg, Carlings (också fynd 50kr!!)
5. Transparent militärgrön top med guldnitar i kragen, BikBok
 
 
Efter vår shoppingtur åkte jag & mötte upp min gode vän Emma! Vi gick till strandgatan och fikade & hade det riktigt trevligt! Jag åt en champinjonsoppa också (skulle träna zumba på kvällen och behövde få i mig lite stadig mat) Men det va inte så bra kände jag, när jag väl tränade zumba - va för mätt & det kändes inte bra, så nästa gång blir det en banan på sin höjd & mat efteråt! :-)
 
När jag kom hem så hade Tobias stekt pannkakor! Mums. Nu blir det läggdags! Jobb imorgon + föreläsning på kvällen! 
 

Tiden går fort när man har roligt.....

Tråkigt att min lediga vecka tog slut på två röda! Känns verkligen som om tiden bara flög iväg. Vad hann jag göra? En hel del egentligen! Ledigheten startade med lite fikaträff med Elone, sambons jobbarkompis tjej. Påskhelgen firades hos mamma först, där åt vi påskmiddag & gosade med Alfred! Han är helt underbar & vad fort han växer! Tänk att han bara är 2 månader snart. Mosters hjärtegull ♥
 
På lördagkväll åkte vi vidare till sambons morfar där vi bastade & firade med hans familj. Sov över & kom hem igår på eftermiddagen... Har vart väldigt trevligt! Men vad seg man blir när man vart långledig.... Man vill ju bara ha en till vecka så man kan slappa i soffan också! :-)
 
Denna veckan består av arbete & ett högskoleprov på lördag! Känns sådär kul men man är anmäld & allt är betalt så då får man ju snällt gå dit! Sådär sugen... Vet inte vad jag ska söka heller till hösten. Velar fram & tillbaka & inget känns rätt när man på stört bytt riktning, det som en gång kändes så rätt känns inte längre självklart & det är klart att det känns både tråkigt och skönt att inse. Det blir nog bra tillslut...!
 
 
Nu plöjer jag igenom lite avsnitt av "Girls" på min dator... Jobbar 8.30 - 16.45 men det blir en hel del dötid emellan så då får man sitta med datorn eller nåt annat tidsfördriv. Serien verkar bra & lite SATCliknande fast inte så "chickt" & glammigt. Ska nog fortsätta kika lite nu...