vackra sommarkväll!

Åh nu har det allt varit riktigt sommarväder speciellt IGÅR! Ohmy.. :) Vilken tur vi hade då vi skulle till Dalaborgsparken i vbg & äta middag + kolla på Scotts! Det var så lyckat & roligt! Gänget var jag & svärmor + svärmors broder + fru, jättetrevligt! Vi tog lite snyggingbilder från vår "förfest" i parken, ha ha! Sen knäppte jag några bilder på scottisarna också! Efter spelningen hängde jag med grabbarnagrus en stund innan hemgång, dom är såpass rara!! :) Haha & jag som vart så betuttad i (sångaren) Henke för ett par år sedan, stod nu & chillade med dom som ingenting, nu kan jag ju inte fatta att man vart så galen i honom, vi stod och konverserade som helt vanliga guys, poooolers vättöö ;) Hahaha! Han är jättetrevlig, verkligen!


snett till höger På andra sidan vattnet satt vi & åt på Koppargrillen,
därav snöggfoto med Huk-Jonna! Ha ha


Sommrig bild på sväris! :) Koppargrillen snett till höger igen, fast lite bättre bild ;)


Gänget på parkbänken, såpass snögga!


Scottspöjkarna började spelaKlämmer in lite bilder från sommarstuge-hänget också, från Tisdags;

Min sommarlångklänning, såååå skön!


Vår utsikt från deras brygga, stugan ligger på kullen ovanför (bakom oss syns ej på bild ;) )åååh, ikväll blire bakispizza, haha. Ska bli gött ;)

Shoppingshoppingshopping

Den sköna känslan som infinner sig när man gjort sin jobbhelg, aah... :) Hade sovmorgon idag, sen tog jag mig en lång frukost kollade på sommarpratarna på datorn & sen började jag tvätta. Efter detta åkte jag till kommunhuset för att lämna nya semesterlappar + min LPS så att jag kan få lön i Juli för det vore ju alla tiders ;) Sen tog jag mig en sväng ut till Överby & handlade en present & då råkade jag ramla in på VILA som hade stor-rea så jag handlade på mig lite för under 300lappen!! OMG kolla in :)


Helt sjukt bra ju?! ;) Sen ramlade jag även in på ur & penn och köpte lite örhängen + en äggklocka som ej är med på bild dock!& såhär har jag sett ut under dagen;

Sen har jag tyvääääääääääärrrrrr inte så mycket fina bilder som syster har från midsommar, men några fina pics kan jag väl lägga in..... ;) Min midsommarklänning för 199spänn på KappAhls barnavdelning - de ni ;)sommartårtan som fina syster bakade;
och sist en otroligt vacker bild på mejsjälv;


Hade världens bästa midsommar med de bästa syskonen + resp. TACK mina fina ♥

Änglar finns

Igår var jag med om nåt helt fantastiskt, jag var på roadtrip med min underbara älskade vän Emma till Borås, där skulle jag få träffa ett tvättäkta Medium. För första gången i mitt liv. Jag tog steget! Det var SÅ grymt! Kul, spännande, skitnervöst men alldeles alldeles underbart! Tänker inte gå in på allt som sades men jag fick det inspelat på 1tim & 10min, fick "kontakt" med div. släktingar & jag kan bara säga, jag vet inte vad som stämmer & inte men det här, var något utöver det normala! :) Så mycket saker hon prickade rätt på & vi fick en hel del goda glädjeskratt av allt som sades från "andra sidan", jag lämnade stället med värme i hjärtat. Jag hade vågat! :)

Dessutom hade jag världens bästa Emma med som ett otroligt stöd & det var verkligen rätt person att ha med mig in i rummet, tack vännen om du läser detta! ;)Idag har vi handlat inför midsommar & det känns så skönt!! Nu kan man bara njuta fullt ut :) Fick ju semester på fredag & börjar inte jobba förrän 15.30 på lördag så det är helt perfekt! Åh, ska bli superkul! Vi ska vara i mammas hus med syskon + respektive + Tobias kompis. God mat, gott att dricka, poolhäng, bastu & maaaassa fina midsommarminnen med de bästa ♥


Snart ska vi sova här i hushållet, jag börjar inte förrän 15.30 imorn men jag har bestämt möte med en god vän även hon heter Emma fast denna tös bor numera i vår huvudstad, men är på besök i vår gamla hemstad så jag ska fika med henne & prata igenom allt vi missat, ioförsig så har vi pratat stundtals i telefon i timmar men att träffas blir så sjukt roligt, måste hinna ses innan hon åker igen på fredag..


Ska även hinna träffa några andra vänner nästa vecka, har fått skjuta på det ett tag då saker kommit mellan, men men man kan inte klona sig tyvärr ;) Det som räknas är väl att man ändå ses emallanåt & får snacka ihop sig om allt mellan himmel & jord... ♥ :)


Jisses den som orkat läsa ända hit beundrar jag, välkommen in i mina tankebanor!! ;)

Godnatt små änglar!