Måndagar alltså..

Det är inte sant. Skrev ett så jäkla långt inlägg på mobilen nyss.. Skulle publicera det så försvann allt.. Jävla rewwhoul!!!


Sammanfattnigsvis;
Jobbar kväll = ganska pung
Förändring sker snart inom jobbet = Så najz!!
Jobbade på KappAhl en gång i tiden = sjukt trist.
Ville ha praktikplats på Ikea = men det fick jag inte = pung
Ikea imorgon med svärmor och hennes svärmor = hänger ni med?? Kul yeiii
Slutar jobba 00.30 = inte långt kvar.
Sov gott små nissar!!


Här kommer våren

Vet inte om det går att kommentera nu när jag skriver från blogg.se appen..

Vi är i stugan nu, hos T;s familj. Har sovit över här, igår badade vi bastu & drack öl! Senare blev det tacos!! Mums.. Är fortfarande kvar, ska äta lunch strax! Vi har varit nere vid vattnet och solat lite, pöjkarna lekte med isen.. ;-) Det känns som att våren är här nu! Fasiken vad gött!! Älskar känslan av att solen värmer för första gången på länge!

Idag har vi inga planer än, får se vad vi hittar på! Kanske melodifestivalen ikväll & bara ta det lugnt? Who knows;-)

Ha en trevlig helg allesammans!! Kram

Lördag.

Lördag idag, har mått som en potta skit på jobbet hela dagen. Fryst & känt mig allmänt okry i kroppen, inte så kul att jobba då! Har inte gjort mkt idag på hemmafronten.. Åkte raka vägen till ICA för att köpa kanjang och omega3 tabletter allt för att föröska proppa mig fullt frisk! Går sådär kan jag meddela, mår inge vidare nu heller. Överväger en sjukanmälan imorgon.. Får se hur jag mår kl 6 när jag ska stiga upp.. usch :(

Har gjort hemmalagad pizza idag till mig själv.. Är själv hemma då Tobias & syrrans sambo är ute på jobb-pubrunda, tänk om man hade såna förmåner, ja alltså deras jobb sponsrar utgången för dom..

Ja, pizzan blev iaf inte så rund som jag hade hoppats på, gjorde med bakpulver istället för jäst eftersom jag inte hade det, smakade helt ok ändå!

...Igår var vi ju på middag hos Ts mamma, det bjöds på fläskfilégryta med ris, så gott!Ha en trevlig lördag mina vänner.. Jag ska fortsätta kolla på Bodyguard på 3an & göra så lite som möjligt..
Kollade på hennes begravning på 7an förut förresten.. Så fint! Väldigt kristet..
Jag passade på att färga mitt hår, själv samtidigt! Blev bra tror jag kan inte riktigt se där bak, kanske bäst..? ;)