I'm grateful & blessed

Ännu en helg förbi, fullt med jobb. Nästa helg innebär detsamma jobbar 3 nätter i rad och är hemma mellan 8 - 17 efter varje pass sen hoppas man på nästa. Men... vad gör det när helgen efter det innebär Korsika!! Shit kan knappt fatta att det är så nära nu! Helt sjukt. Betalade resan igår. Kommer bli så sjukt underbart, Jag & Tobias + syster & sambo. Were gonna have a great time!! Ska ut på stan någon dag och shoppa nya sommarkläder inför resan!

Ett tag sedan jag bloggade, har hunnit med en del. kortfattat blev Tobias & Daniels 50års fest otroligt lyckad! Jag & fanny fick åka och handla mer mat för att vi trodde att det vi redan köpt inte skulle räcka, vi åkte 2 ggr! Ha ha men det räckte och blev över! Så roligt att så många kom och firade pöjkarna!

Vår nästa livsupplevelse blir efterlängtade älskade Korsika! Snart bara 1 v kvar!!!! :-)


Till hösten händer det en del med, förutom nya inköp till lägenheten som vi längtat efter så ska vi åka med gänget till Göteborg & få uppleva Volbeat live! Köpte bl.a detta till Älskling i födelsedagspresent :-) Kommer bli awsome! Sen väntar en Håkan Hellström konsert i November med syster, Hotellövernattning efter det! Innan dess väntar En Evo utställning som älskling ställer ut sin bil på, där blir vi bjudna på Hotell övernattning + all inclusive! Ibland är livet för gött :-)




♥ Love life - Life is love ♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: