Bönerna blev hörda!

Jag bad och jag fick - en ny jobbutmaning i sommar! Så roligt att få prova nåt nytt nu när jag arbetat inom vården i så många år. Nu känns det som att jag är påväg i rätt riktning. Jag skall jobba på Systembolaget i sommar! Känns riktigt spännade och kul, ser fram emot det! Systembolaget verkar som en toppenplats att arbeta på och företagskulturen vekrar genuint trevlig! Skulle kunna tänka mig att arbeta mig uppåt inom företaget om jag känner att det är något för mig nu när jag skall få prova mina vingar! Så, det är mig ni skall komma och fråga om ett passande vin till fredagsmiddagen ;-) Hehehe.
 
Nu är vi verkligen igång med vår B-uppsats, har suttit hela denna helgen med att transkribera inytervjuer som vi gjort. Nu jobbar jag idag 8-20.00 och hoppas att jag skall få en del gjort idag med, har en deadline nästa fredag kl 12.00 och då skall mestadels av arbetet vara färdigt! Skräckblandadförtjusning skulle väl kunna sammanfatta känslorna innan, under och efter skrivandet av en uppsats speciellt nu när det är större akademisk tyngd i den vi skriver nu! Huuja, men det skall nog gå vägen detta! :-) Kommer kännas toppen den 5 Juni när vi tar vår examen! Vår klass har hyrt undervåningen på Butlers för vår middag ihop, sista middagen som en klass. Kommer bli en toppenkväll!
 
Så ja, känslorna nu är hoppfulla! Examen närmar sig, nytt jobb i sommar, hela ljuvliga sommaren framför med diverse roliga saker att fylla kalendern med! Skönt att blicka framåt när man kämpar igenom de sista veckorna som är kvar av vår skolgång! I höst börjar jag med mitt påbyggnadsår och siktar mot en filosofiekandidatexamen i företagsekonomi!
 
Ciao!