kill them with kindness

oh herregudars... Nu händer det grejer... Min jobbsituation håller på att utredas och förändras och jag är trött mest hela tiden. Det tar sån energi av mig! Speciellt denna helvetesvecka när jag jobbar 6/7 dagar, när man mår dåligt på sitt jobb så är det en psykisk break-down att vara där så mkt. Anywhos. Vill bara eggla ur mig att man verkligen får passa sig för vad man säger & till vem man lättar sitt hjärta, folk kan faktiskt gå bakom ryggen på en! Vilket har hänt i min sits och jag är mest ledsen över att jag öppnat mitt hjärta för nån som inte värderar informationen. Återigen detta gäller mitt jobb & inte nåt annat ;-)

Hemma är alltid bäst & här är min borg. Jag hämtar energi och föds på nytt varjedag, hade jag inte haft detta att falla tillbaks mot när jag slutat jobba. Var hade jag vart då? Är tacksam för att jag har ärliga goa människor runt omkring mig på hemmafronten. Jag älskar min familj och värdesätter dom allra högst! Finns ingenting jag inte skulle göra för att de ska må bra. Tobias inräknad ♥


Nåjaaa.. Ang. min skolgrej, mitt slutprov som jag fick 0p av 20 på, jag tog aldrig upp det med läraren när hon bestämde sig för att ge mig VG i betyg. Jag fann liksom ingen anledning att gräva i det när jag fick betyget jag ville ha :-) Sån är jaaaag.Strax ska jag ta en promenad till jobbet. Fint väder än så länge och då kan man fånga lite energi påvägen till arbetsplatsen. Det kan behövas.

Btw så klickade jag hem ett par gröna jeans från Halens nyss! ca. 350 med frakt inräknat.. Najs.. Hoppas att de passar!