Sunday

Tyvärr blev inte Veronica Maggio kvällen som planerad eftersom syster man fick magsjuka så vågade hon inte komma hit och ev smitta oss.. Tur var väl det för dagen efter så insjuknade hon också! :-( 

Jag fick ta min plan B då ingen annan hade möjlighet att följa med så fick Tobias ställa upp som ett substitut & kvällen blev så bra som den bara kunde utan syster som sällskap <3 Typiskt när man planerat & så skall det komma något i vägen! Men vi skall hålla utkik efter fler konserter och ta igen vår kväll då istället ;-)

...Jag är bättre i armen men fortfarande inte helt läkt, ortopeden sa att det kunde ta cirka 5 veckor för frakturen att läka helt. Så det är bara till att ha tålamod och hoppas att läkningen går fort. Har införskaffat broddar så att det inte finns någon risk för att jag halkar när jag går till skolan! ;-) *safety first* 


Både trevliga och tråkiga nyheter man fått i veckan som gick. Roliga beskedet var att jag hade fått VG i Logistiktentan jag gjorde för några veckor sedan! Så roligt! Tråkiga nyheten är att min nya HP jag fick för inte så länge sedan började krångla IGEN. Så jag skall skicka tillbaka den och har begärt pengarna tillbaka, det är andra gången som detta hänt nu! Gjorde istället en beställning på en Macbook air! Förväntad leverans är imorgon så jag är så förväntansfull!! Ville inte ha en Mac först eftersom de är ganska dyra och man kan få en minst lika bra dator för mindre pengar, men nu fyndade jag denna macen så billigt så det blev en sådan då! ;-)

Första advent idag! Har fått upp lite julgrejer men tänkte byta gardiner lite längre fram. Jag skall ju till Ullared nästa helg så jag kanske hittar nåt fint där! Blir en heldel julklappar också när man är där såklart! 

Eftersom julkalendern börjar imorgon tänkte jag gå upp och se den 7.15! Det är ju tradition och så mysigt att starta dagen med :-) Får bara hoppas jag orkar upp så tidigt ;-) haha går upp vid 8 annars.. Är ju lite skillnad, haha.

Ha en mysig kväll alle samman <3