Måntagh

uhh det blev inget gammlet vitrinskåp fr. kuriosaboden, för vi hittade inget som passade oss, MEN vi fick med oss en hylla som vi tänkt ha i hallen, i trä. Superb.
..Nu blir det IKEA inom en snar framtid, Vi måste ha ett vitrinskåp NU! Jag har bestämt mig för att ta bort en hylla vi har i köket på väggen vid köksbordet, så idag har jag rensat ur ALL skit där inne! Pjuh... So, now its time... Att fylla ut the blank spot i vardagsrummet! Samt grejja med ny kökslampa & en fabulous inredningsdetalj där skåpet vart, mmm... me likey ;-)Så... Måndag. Jag börjar jobba 18.00... Får hitte på nåt att göra tills dess. KASS väder ute så jag vägrar bege mig ut! :-) Blir kanske lite SATC maraton igen? Syster ska ha tillbaka boxen snart så jag får passa på! Hade tänkt att städa men det kan väl göra en annan dag! Mat behövs dock... Äta bör man.

I helgen har vi varit på kalas hos Tobias pappa, väldigt skoj! Lite annorlunda fest, med gammal rockn'roll musik & jädra härlig stämning :-) Söndagen vart inte mer än att slappa i soffan, det är så underbart sådär dagen-efter ;-) Sen beställde vi lite hämtmat ock. Yummie!


Cool babes! Ha en trevlig måndag!