Längtan.

Nu är jag på slutspurten, sakta men säkert närmar sig semestern - 12Juli kl15.00 är jag fri!

Så mycket framför oss, så mycket känslor & förväntningar som man har längtat efter så länge, allt man ska hinna göra & uppleva! Varför är det så? Varför lever man för semestern? "Hela året har jag väntat på juni, juli, augusti" ... Jag försöker i alla fall att uppskatta alla dagar på året, även om det är jobbdag så kan jag lyxa till det med små saker som lyfter upp även den dagen. Kanske en god lunch på jobbet eller när man kommit hem - ett glas vin till fredagsmyset. Men ändå så är känslan så mycket bättre när det närmar sig sommaren, semestern... Så kommer det väl alltid att vara :-)

Om 1 vecka lördagsnatt, så åker vi till Finland. Min bror, min mor, jag & min stora kärlek Tobias! Vi blir inte borta så länge, åker hem igen 19/7. Men vad jag längtar! Inte bara efter semester i Finland utan för själva RESAN. Bil mitt i natten till Stockholm & sen Finlandsbåten till Åbo - som när vi var små! Åh, vilken känsla! Jag ska bara suga in all feeling av denna resa tillsammans med min familj! Så skönt :-) & så underbart att få med mig min sambo på denna resa. Sist jag va i Finland va för 4år sedan & då hade vi precis träffats & det va såååå jobbigt att åka ifrån honom! Gud vad jag längtade efter denna människa! ;-) & om en vecka så har jag honom med mig på resan! Tänk om jag visste detta för 4år sedan ;-)


...Nu sitter jag på jobbet & drömmer mig bort... Jobbar 6e dagen i rad av 8. Jag är lite less på jobbet nu & det enda jag jag kan tänka på är 12Juli! Då ska vi även fira att Tobias & hans kompis Daniel fyller år 28år! Detta firar vi på Majobar, där äter vi tapas ihop med en del av Tobias familj & min familj! Härligt ska det bli.

Räknar ner..... Kl 17.00 slutar jag för dagen!!


(Bilden är tagen i Santorini år 2011)