Måndag hela dagen

Jaha så var det veckans längsta jobbpass 9-18.00 = ultra segt! Fast jag tycker att alla jobbdagar är ultrasega! Spelar ingen roll om det är måndag eller lördag när jag bara jobbar 11-17.00! Det är jobbet i sig - personlig assistent som är SEGT. Har tänkt på det... Persassistent är som fångarna på fortet, innan man går in så måste man ha en person som är "uthållig" "fysiskt stark" "koncentrerad" eller kanske "orädd" man måste ha olika personlighetsdrag varje dag, man vet aldrig vad man behöver ställa in sig på för varje dag kan se så olika ut. Jag skulle vilja ha ett jobb med arbetskamrater för det saknar jag som mest... Ha någon att bolla tankar med & kanske bara snacka skit med! Spelar ingen roll vad man jobbar med bara man har arbetskollegor! :-) Det saknar jag i mitt nuvarande arbete.

Nåja, timmarna går säkert fort. Längtar hem, vill laga lite mat.. Ta ett glas von kanske och titta på SATC, beroendeframkallande! ;-)

Va på Liseberg i helgen! Det var trevligt. Åkte atmosphere & det var bland det värsta jag åkt!!! Trodde att jag hade sett mina sista dagar uppe i luften på det djävulskt höga tornet.. Men jag kom ner, mer levande än någonsin!!;-)


Ha en bra dag allesammans!!
Kramiss....