Last night and goodtimes

Huuga.. Är lite smårisig efter gårdagen spelning på O'learys. Tobias vänner som spelar i bandet Revaged! Jätteduktiga & superroliga pojkar! Vi fick följa med backstage för att både för- och efterfesta med dem! Mycket roligt. Min vän Emma var med oss vilket också var väldigt kul! Satt hemma hos oss och fördrinkade lite bubbel och åt hemmalagad pizza! Mums.

På O'learys beställde jag in 2 strawberrydaiquiri till oss! Så goda så man skulle kunna dricka hur många som helst!Nicklas & Robin igår!


Nu är det inte långt kvar tills vi åker till Fuerteventura! Måste göra beställning på taxfreen i dagarna. Känns otroligt härligt att få komma bort från det ruggiga vädret i Sverige. Hela min familj + respektive åker! Så härligt. 


Ikväll skall vi nog över till våra goda vänner Emma & Mijo + lilla Vilma! Ska bli skoj! Sen väntar massa jultrevligheter i kommande veckan! Jag jobbar inte en enda dag jul eller nyår! Jag unnar mig själv lite ledigt. Pengarna är ganska oviktiga, känns viktigare att tillbringa tiden med sin familj! Vi har ju inte det dåligt ekonomiskt på nåt sätt så då känner jag att det känns som ett bra beslut! <3 


Förra årets gran hemma hos mamma!