Alla goda ting äro tre !

Vad mycket som hinner hända mellan varje blogginlägg va! ;-) Resan till Finland gick bra, lite stressigt i och med båtresan som tog upp ett dygn av hela tidsramen vi hade. Men det är alltid mysigt och roligt att åka färja, spec när vi åkte Viking Line Grace båda vägarna, nyaste och största Vikning Line färjan! Handlade en del på taxfreen, bland annat lakritsstänger från fazer - de bästa!! Jag frossar i dem hemma numera ;-) Köpte även ett starkt rosalila läppstift från YSL, dödsläckert!
Dopet var vackert och vi faddrar var rörda av vårt uppdrag och roll, lilla Rasmus Mikael! ♥
 
...Väl hemma, tillbaka till skolhetsen! Tentan börjar ju närma sig, tusen inlämningar innan (typ) och pulsen går i 240! Jobbar lite idag 9.30-18.30 fast på denna arbetsplats måste jag sitta en del vid dator/läsa böcker osv tills jag behövs igen, så jag har hunnit med en hel del litteraturläsning!! Gott.

...Ikväll är jag & Tobias bjudna till Emma & Mijo på middag! Ska bli gottigt, ryktas om hemmagjorda hamburgare samt bubbel & vin, såå gott! 

...Jag blev faster igår! Till en bedårande liten prinsessa vid namn Emilia Josefina! Hon är såå bedårande och jag kan knappt bärga mig tills jag får hålla i henne och lukta på henne! ♥ Är så otroligt lycklig för min brors skull som blivit pappa! Tänk vilken lycka. Jag unnar honom all lycka och allt gott i livet! ♥ Min fina bror.
 
Så, what a difference a day makes.... ♥