Be you , be now

Ser mörkt ut på ta-ut-komp-på-söndag-sidan, dom har försökt med alla medel men alla vikarier är upptagna på andra platser, synd men sånt kan det vara ibland, får helt enkelt njuta av bowling & mat samt nåt glas rött eller två sen får det vara bra :-) Vi åker ju till stockholm nästa vecka så det får bli till att ta ut svängarna mer då!


Nu väntar jag på att T;s mamma ska ringa så vi kan åka & simma ihop! Ska bli skönt. Sen ska vi nog besöka outleten! ;) Hehe, får se om man hittar några ljus!







Kikade lite på rosabandetgalan igår & skänkte en 100-ing via sms, det är väl det absolut minsta man kan göra! En jobbarkompis till mig gick ju bort i år pga. bröstcancer ♥

Livet är orättvist & man får ta tillvara på livet här & nu! Man vet inte hur lång tid man har kvar här på jorden, så det gäller att leva livet nu! Nuet visst är det fantastiskt att vi får så mycket chanser att leva i just nuet, hela tiden! Man kan stanna till när som helst. Det gäller bara att stanna upp & uppskatta det som finns & släppa allt man inte kan kontrollera över, för det går så mycket energi till det som är så onödigt! Be you, be now! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: