Hjärtesaker

Dålig update.. Hinner inte med, livet kommer i vägen ;) Idag har jag jobbat, kändes som en väldigt lång dag för min kropp är väldigt trött justnu, kan tänka mig att det beror mkt på all osäkerhet med skolan, jag vet inte vad som kommer ske, är reserv igen. Dras med dom dåliga nyheterna ang min söksituation, inte alls gynnsamt med komvux i ryggen när man söker högskola. Kul. Jaja what ever, dagar känns ibland som år & vissa dagar känns det som det går otroligt fort.

Ja.. Jag längtar till min allra första betalda semester som börjar fredag v 32 kl 16.00 ;) Vi ska passa på att utnyttja vår semester, som vi även har ihop jag & Tobias. Så vi letar lite resor nu.. Får se vart det blir! So much fun!!


Ska jobba imorn med, börjar 7.30 istället för 8.00, det känns otroligt JOBBIGT även om det bara är 30 min men på morgonen känns det vill jag lova. Im a sznooser... Jaja, ska lägga mej & läsa lite i en bok innan jag blundar :)Längtar SÅÅÅÅÅÅÅ till helgen också!! Vi ska hyra rum på ett käckigt place i Tylösand!!! Syster+Sambo & Jag+Sambo. ååååååh fredag kom nuuuuuu!!! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: